Kingsize - За нея Бате Сашо - Счупен рицар Бате Сашо - Горе главата Бате Сашо - Време за любов Мишо Шамара - Не искам да виждам сълзи Бате сашо - Горещо
Съгласен съм с вас! Искам и аз да ви препоръчам няколко:
1.Pesho Malkia ft Bate Pesho - Istini lyji Цък 2.Sane - Cold Цък 3.Nad Zakona - Vyarnata Pateka Цък 4.Reknail - Do Poslednata Mi Pesen Цък 5.DRS - Pak li ti be Цък
Естествено това не са най-яките песни, просто давам песни на които съм фен! Иначе имам много любими, но много трябва да пиша..Мисля, че това е достатъчно!
Нито един от гореспоменатите сладури не може да постигне това, което едно време правеха доста хора от Sniper/RnB records ...
Тогава имаше готини парчета, когато беше на мода, но в момента, може би всички са спрели да слушат такава музика, а и като цяло рапа в световен мащаб беше изместен от r'n'b и hip hop-a. Класическите бийтове, за съжаление вече ги слушаме само шепа хора с носталгия...
Пешо, да позная смяташ шамара за рапър... Да ти кажа има талантливи хора които не пеят за п*тки-шмутки и пак са по известни... Кфо като има песен с снуп и дием
Абе в интерес на истината той е прав и аз харесвам доста от споменатите до тука парчета но преди време БГ РАП-а си беше на мода в България в 1 момент просто сякаш всички спряха да го слушат и обърнаха на Техно , хаус иии "ТУПАЛКА"
В момента някой "Рапърчета" правят все ощя някакви песни но .... нищо не е както беше преди.