Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Администрация
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Предложение за развитието на веригата.
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
Smocky
сб мар 21 2015, 10:53
Регистриран потребител #27997
Регистриран: пн ное 24 2014, 08:50
съобщения: 25
Здравейте, предложението ми е относно сървър.. 5on5 amx сървър.
В България няма такъв развит. Ако помните тези в мания отначало бяха ДОСТА успешни! НЕ ви излъгах с предложението си за връщането на нормал, който е успешен (с изключение, когато някой админ сменя мапа хах) няма да ви излъжа и с този сървър! Пуснете го тестово (БЕЗ ФЛЕКС!!!) и така ви гарантирам, че сървъра ще е фулл. Естествено трябва да барнете всички тънкости, които биха изгонили играчите от него! Виповете например..НЕ е препоръчително да имат слай/гаг. Нека всеки мембър да има резервиран слот за сървъра, така ще привлечете всички регистрирани играчи в сектор, както и нерегистрираните да се регистрират (увеличава и шанса за закупуване на вип в другите сървъри).
Може, когато сървъра е фулл с мембъри пък, виповете да имат слот и да кикват мембър, за да влязат (така ще накарате мембърите да си вземат вип и за този сървър!) Сложете ротация от 10-15 мапа, и поне 10 админа (целта е постоянно да има админ в сървъра) което от друга страна ще компенсира нуждата от използването на слай от випове, и ще предотврати всякакви опити за игра с хак. Може да добавите вип-бонус както е в класиците 1-2 и 3-4, например секи вип в 5он5 сървъра да има вип в дедмача и уаркрафта (с цел развитие на уара). Не мисля, че е лоша идея и от към бизнес и от към игра! С тази комбинация, която ви казах по-горе, не виждам причина веригата да е на загуба с този сървър. Ако сървъра е успешен (а той ще е) виждам доста успешни проекти свързани с него, като: 5он5 турнир, с награда 2 месеца резервиран слот + титла по избор за всеки от отбора, които е на 1-во място. 1 месец мембър, за всеки от отбора на 2-ро място. И за отбора на 3то място (с цел пуполизиране на веригата слот във един от фън сървърите по избор, за всеки един от отбора)
Благодаря за отделеното време, моля всеки един от играчите и колектива да изкаже мнение, било то позитивно, негативно или двете.
Най-отгоре
{SENDPM=27997}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System