EvKossev написа ... Ползвам новата версия от пускането и в понеделник и до момента нямам никакви проблеми! Обаче все още ми стои 31/31 на сървъра (което не ми е болка). Като я пуснах за 1-ви път на няколко пъти се случи нещо странно: Купувам си оръжие и сменям на нож. Като върна на оръжието почва да презарежда, без да съм изстрелял нито 1 патрон и/или да съм натиснал бутон за презареждане. Това обаче не се е случвало при следващи стартирания на играта. Не знам дали е от версията или при мен нещо е проблемът. Ще пиша пак ако се повтори.
Благодаря ти за отзива, това с презареждането е доста странно, някой друг с подобен проблем?
Показва 31/31 защото самите сървъри все още са на 31 слота, от утре вече ще се радвате на 32
@Kobri Това е стар бъг. Мен ми се случва често , също и слагане на заглушител/зуум автоматично без да пипам нищо. Но това се случва само в началото на рунд (не всеки) по време на рунда нямам такива аномалии
Със стийм съм, и не съм дърпал цс-а на сектор, но ви предлагам ако не сте задали рейтове, направете ги, защото голяма част от играчите все още НЕ знаят как да си ги настройват, и се налага да им обяснявам. Задайте 3-4 основни рейта, за да нямате мрънкащи играчи, пък който иска да са му други, се предполага, че може да ги смени..
Kobri, можеш да ми изтриеш профила. Хубава вечер, Идеята ми беше да си разтоварвам нервите с CS, не да ги натоварвам. Ако някой иска мога да му подаря профила си има 2 месеца резервиран слот за класик сървърите.
Уви, при мен изобщо не тръгва. Инсталирах си я, цъкам си 2 пъти на иконата да я подкарам, изписва се все едно зарежда за 2-3 секунди, после изчезва и нищо не стартира, все едно не съм натиснал 2 пъти върху иконата. Пробвах да я трия и инсталирам на ново 3 пъти и все същото, Пробвах да изтрия config файла и така не стана. Проверих, няма забрани от уиндоус дифендъра (с уин10 съм). Пробвах да си рестартирам самият компютър отново 3 пъти и отново без резултат. Не мога да намеря друга причина да не се стартира Май ще се връщам на старата версия аз
аз от 5 дена си играя, и немога да я подкарм,преинсталирах компа и пак нестава,стара нова нищо даже на новата версия като влезя ми иска античийт това какво е,ако до ден два нестане нищо и аз ще спирам