Ако искаш да ти дам моя стийм да пробваш освен? Проблема не е в сървъра, а в клиента, защото енджина е прекалено остарял вече, а при оригиналната игра тези неща са отстранени с последния ъпдейт. На какъв език да ти го обясня? Тези, които сме със стийм виждаме бомбата и бъгнатия играч, защото при нас проблема е отстранен. Все още няма пиратска версия, на която проблема да е оправен.
Определено няма да ползвам 2018 едишън. Открих проблем,който може да е само при мен,но все пак..проблема е че има забавяне в движението на мишката,както е с оригиналната игра,но при оригиналната различното е че има чек опция която позволява оправянето на този проблем...
Хубавото е, че ще довлечете повече играчи, главно малчугани 😂 Но ме притеснява факта, че ще се завъдят много хакери по този начин.. Не съм играл повече от година но мисля съвсем скоро като се прибера и седна на лаптопа, ако нямам друга работа да почна ЦС отново Дано всичко да се окаже по добро а не обратното
Проблем с едишъна нямам вече. Оказва се че забавянето на движението на мишката идва от wertical sync което беше пуснато от настройките на видео картата да работи по подразбиране спрямо приложението което я използва , един вид беше включено. След изключване на vsync проблема беше решен, мишката не се бавеше при движение и играта е както предната версия.
П.п: Видео картата която аз иползвам е nVidia. Ако някой му се появи този проблем скоято и да е версия на играта , просто трябва да спе vsync.
Днес реших да си направя стийм акаунт и да си закупя играта, уж да нямам проблеми. Не тръгва . Давам "Play", показва се картинката с контрите и после черен екран и нищо не става. Пробвам да я стартирам от hl.exe като дадох различни compatibility modes, излиза ми надпис Failed to initalize authentication interface. Exiting... и това е. Пробвах и с Run as administrator - пак не става. Някакви идеи? Или да си цъкам секторската версия и да приема, че съм donate-нал стийма с 0.81 евро...