След рестарт би трябвало да се оправи, "Failed to initalize authentication interface. Exiting... " грешката ми я дава и на мен, когато съм стартирал кракната версия и после се опитвам да стартирам, тази от Steam
Steam има опция да ти върне и парите, така че не го приемай като "donate-нал стийма с 0.81 евро..."
Ако след рестарт на стеам не се оправи пиши пак, Няма логика кракната версия да ти работи, а тази на Valve да не ти тръгва.
С малко ровене в нета се оправих. Действително версията на Valve има проблем с WIndows 7 64 бита.
Ако някой друг има този проблем, решението е:
1. Десен бутон в/у играта в стийма и после Properties 2. Натискате Set Launch Options 3. Вкарвате този код: -gl -nofbo -width 800 4. Давате ОК и стартирате играта
Мерси все пак за отделеното време и отговора. "Донейтнал" беше майтапче - къде ли не съм дал 1.50 лв.
Защо нямат защита вече сървърите ? Само защото повечето уиндолси не могат да влизат с него ли ? И кога ще има защита каквато и да е , ако изобщо се планува да има някаква
Здравейте, от скоро съм с нов лаптоп и нещо не мога да подкарам играта. Освен играта която е към този линк друго трябва ли да изтегля защото играта въобще не тръгва. С Windows 10 съм.
Мисля, че проблема ми идва от антивирусната програма, с McAfee съм и май я прихваща като вирус и я блокира.Нещо немога да я спра.Излиза ми съобщение: Fatal error Could not load filesystem dll.FileSystem crashed during construction.
Lummox: В Гугъл не може да не пише как да си я изключиш, а пък тази грешка я потърсих и излезна, че се получава в стийм - [натисни тук]