Здравей, не неможеш демо. Направили сме ти снимки, които две/три седмици не можеш да намериш. Ние не бързаме, намери ги , прати ги и ще говорим пак. Лек ден.
Само при нея явно ги няма, при всички останали на които сме правили ги има. Не е ли малко странно , как мислиш при кой е проблема . Няма смисъл от излишен спам , пак ще се повторя, когато ги намери и прати, ще говорим.
Ник: Magnus Вид наказание: 24h gag Сървър:CLASSIC Dust2 #1 Админ: pochti perfekten
админът ме гагна за 24 часа без предупреждение защото написах "аре в масива". Не знаех, че е против правилата, но доколкото виждам, наказанието е предупреждение и/или 1 час гаг.
На снимката се вижда само оставащото време от гаг-а и причината, не съобразих да направя screenshot от конзолата веднага след като се случи, но предполагам лесно може да се провери по логовете, че не съм написал нищо друго, и нямаше никакво предупреждение от него.
Демо: [натисни тук] Баннат ник: Vanguard - (без изобщо да ме пита къде какво) Ето ти демо "i dont give a fuckin fuck" мисля , че се пишеше така. Следващия път поне гледай какво се случва, а ако съм чист искам да ти махнат правата,което няма как да стане, пожелавам ти да си жив и здрав приятел! "Keep Hope Alive" другия който ме банва без причина. Държа да гледат демото адекватни хора.