Ник: the honoured one Вид наказание: ban Сървър: Dust2 Classic Админ: DeSeR7eR Причина : цс-са крашна докато ми искаше wargod , разбирам защо съм бан но пращам демо , защото няма хак Демо : [натисни тук]
Ник : MnMnMnMnMn Вид наказание : slay i kick i ban Доказателство : [натисни тук] - Линк за сваляне Админа мее киква и ми разваля игра , защото съм се написал Unlimited power , къде е то в правилата на sector.bg има правило да не влизаш с какъв ник пожелаеш освен ако не е обиден или е някои на друг играч ? * 5. Забранени са никове с обиди и цинизми, което включва и всякакви полови органи, както и никове с реклама на сайтове и сървъри! Не виждам да съм нарушил никой от тези правила , някакви спецялни ли има за unlimited power ? над правилата ли сте в сектора >>
Разваляш играта на целия сървър , админа те помоли около 10 пъти да си смениш ника и да не досаждаш , а ти го игнорираш !
Банът ти изтече отдавна ,играй си играта без да създаваш конфликти !
Ник : KVAZIM0D0 вид наказание : гаг админ : BRONIRAN MONAH сървър : д2 Моля да ми се покаже какво точно съм написал и кога , защото съм гагнат без причина
никнейм : IRLBOT име на админ: Mmnmnmnmn Бан: WALLHACK/24H Сървър: International D2 Only стийм връзка : [натисни тук] за жалост и мен ме баннаха без причина просто ги изнесох 3 4 рунда и админ без да ми иска Wargod дори си ме банна ... линк към демото [натисни тук] - Линк за сваляне
Ник : KVAZIM0D0 и 1r0n причина : премахване на права на мен и ирон сървър : масиве демо : [натисни тук] - Линк за сваляне Мисля , че вече е ясно на всички ,че този админ има лична омраза към мойта група и се чуди само как да ни наказва , слайвахме човек който е 0/15 и не defuse нарочно ц4 , ппц такива като енио силвия неджи и други троллове ги банвате , ся ги защитавате и даже ни махнахте правата , явно монаха бая се е обидил че спряхме да го викаме да играе с нас че не е нащо ниво
Добър опит, прегледай си пак демото ако трябва няколко пъти ще те улесня 20:30мин до 27:30 мин и се радвай че съм безпристрастен като цяло. Разминахте се с дребно наказание за отнемане на флаг и не сте гагнати за поредни провокаций.
Ник: JONY Вид наказание: Ban Сървър: SECTOR.BG War3FT Respawn [10 LVL][SaveXP] Админ: Rey Причина : auto aim
Никога не съм играл с хак. Незнам какво точно е "auto aim" нито пък как "Rey" е получил администраторски права и как е решил, че съм с хак? Или просто ей така? Моля за отмяна на бана.