Линк за сваляне: [натисни тук] Сървър - Дъст2 Kicked :"Bannat si na 28.08.2018 ot администратор - urieL, ostavashto vreme: 24 chas(a). Prichina: aim. Ник - klik-klik SnipeR
отново бан , този път с най-малоумната причина ... не знам нарочно ли го правят ,за да дават хората пари за смс-и или просто са си толкова кадърни админите в сървъра.. Няма скриншотове (вижда се и от демото ,че не са ми направени) , влязох направих 2 врътки и се вижда ,че не съм " АЙМ " след което излязох и после влязох отново и видях ,че ми е сложен бан...
Админи,значи докато някой си играят с хакове,ние който я играем тая игра от 15 години,гледаме от страни,платил сам ВИП,тече ми така си,ясно е че бана няма да го махнете,няма проблем,проблема е там,че утрешен ден пак ще ме баннете за много здраве,бъдете професионалисти! П.П. демо изпратих,снимки нямам нито една в нито една папка по целият компютър,погледнете сериозно на нещата,хубав е сървъра,не ни гонете!
Ето ви и демо , обръзна ми вие тея админи само заради мене ги даржите , ако сам 5 сек афк и давай бан. Да не говоря за общаните ми точки , то ми мина випа вече.