Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Предните пъти , когато ти е искан wargod , cfg-то ти не е било с алиаси, би било добре да предоставиш sugecold.cfg за да го видим кво имаш и ще ти дадем максимално бърз отговор... само се надявам да не е това [натисни тук]
Здравейте Ник : MASSACRE Играя в сърварите Ви от 2 3 седмици Вчера вечерта играех в SECTOR.BG War3FT Respawn днес обаче се пробвам да влезна но в конзолата ми изписа че съм баннат Не мога да кажа кой админ е защото не съм видял а и не съм получил банна докато играя Търсих в папка strike и там не намирам нищо Благодаря предварително
MASSACRE14 написа ... Здравейте Ник : MASSACRE Играя в сърварите Ви от 2 3 седмици Вчера вечерта играех в SECTOR.BG War3FT Respawn днес обаче се пробвам да влезна но в конзолата ми изписа че съм баннат Не мога да кажа кой админ е защото не съм видял а и не съм получил банна докато играя Търсих в папка strike и там не намирам нищо Благодаря предварително
Vanguard - ДЕМО: [натисни тук] КФГ С КОЕТО ИГРАЯ ОТ 2007МА: [натисни тук] СНИМКИ ДО ПРЕЯЖДАНЕ: [натисни тук] ОТНОСНО УАЛБЕНГОВЕТЕ ПРЕДИ ДА МИ ПЪЛНИТЕ ГЛАВАТА С ПРОСТОТИИ ТРЯБВА МАЛКО ТРЕНИРОВКА И 1% IQ ЗА ТАЗИ ИГРА- [натисни тук]
Имам повече опит като админ в тази игра събрани от всички заедно тука в дъст2 сървъра. Не им се нервя на админчетата,ваша си работа какво си мислите и защо го мислите, исканите от мен неща са тук. Та за ползваните кфг-та, цял живот съм ТЕСТВАЛ хакове, за това когато съм банвал хора знам,че е хак и без варгод, никога не ми е бил нужен варгод, но да ме банвате на сляпо око.. Както и да е не ми се занимава отдавна съм спрял да се занимавам с тази игра сериозно, въпроса е че имам едни излишни 1-2 часа на ден и вие ми ги съсипвате по мега рандом начин,никога "не съм тествал хакове" в сектора нито па в някакъв сървър в който влизам да си правя кефа.
ПО ЕДНО ВРЕМЕ ИМАХ ЧУВСТВОТО, ЧЕ МЕ БАНВАТ НА ЛИЧНА ОСНОВА! ТА ВЧЕРА СЪМ БИЛ БАННАТ ПАК БЕЗ ДАЖЕ ДА СЪМ В СЪРВЪРА, извинявайте, но мене даже жените не са ме тормозели така. лол. Ще се радвам ако разглеждат темата само адекватни. Бана и да остава и да не остава, ЖИВИ И ЗДРАВИ.