Добре дошли

Потребителско име:

Парола:

Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Администрация

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Оплаквания от админи / Поставени наказания от админи !
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Автор Отговор
Un1mag1nabl3
ср юли 26 2023, 12:37
Регистриран потребител #33937
Регистриран: чт сеп 12 2019, 03:34
съобщения: 20
Ник: Un1mag1nabl3
Причина: [GAG INFO] Gagnat si na 25.07.2023 ot pochti perfekten*, ostavashto vreme: 336 chas(a). Prichina: obijda admin.
Сървър: Massive
Админ: pochti perfekten*

Г-н "админ съм, за да имам протекции и випа да ми е 50% по евтин", може ли да ми покажете кой админ точно съм обиждал и кога, че станахте много тънкообидчиви вярно, ама пък иначе грам не си следите работата...защо не вземеш да се откажеш от правата си...без това не ставаш за тази работа...доста хора те съветваме да направиш тази стъпка, явно има защо. Също така, вземи като си админче, малко повече да следиш играта и да не ме "предупреждаваш" да мърдам от база, когато бомбата е на близо до мен в друг играч, и аз съм принуден да го следвам и да пазя гърба. Нямаш интелекта, за да я разбереш тази игра, и затова имаш права, за да си правиш каквото искаш Чакам снимки или демо, кога точно обидих някой администратор в личност, и ако нямаш доказателства, ми махай гага с който се вижда как за пореден път избиваш комплекси.
Най-отгоре
{SENDPM=33937}
pochti perfekten*
ср юли 26 2023, 01:14

Регистриран потребител #32138
Регистриран: нд юли 09 2017, 06:06
съобщения: 47
Eто, заповядай - [натисни тук]

И понеже винаги ти знаеш всичко, и никой друг не става за нищо. И понеже си страхотна мишка като характер и човек - при направена забележка се държиш ок, после говориш зад гърба. Гага ти в този момент е удължен на 2 месеца от 2 седмици. Така че, приятна игра и разпознаването на хакери, понеже си най-добър в това, а не да седиш в база 2 мапа.
Най-отгоре
{SENDPM=32138}
Un1mag1nabl3
ср юли 26 2023, 02:52
Регистриран потребител #33937
Регистриран: чт сеп 12 2019, 03:34
съобщения: 20
Е ти сериозно ли ми пускаш някакво записче от 5 секунди, което от километри си личи, че е манипулирано? Дай демо, дай снимки, то може и да съм писал нещо, знае ли човек? Искаш ли да ти направя записче в което ме псуваш на майка и да твърдя, че си ти? Верно показваш колко жалко същество си. Мишката определено си ти, че си ползваш правата да се правиш на г-н голям админ който си спестява половината цена от випа и е мега мазния интригант, и само търси котенца...в реалния живот не ти ли пускат женичките? Като човек не ме мисли мен, аз през каквото съм минал и съм постигнал, ти никога не можеш да го постигнеш. Давай демо да го видим черно на бяло, че с такива скалъпени записчета в днешно време, ставаш още по - смешен. Нямаш ли демо - махай гага, или слийпа ще го махне...тия правила са, за да се спазват. И за пореден път ти казвам, г-н никой, не ме плаши с гаговете си - ползвам 3 интернет доставчика, два от които са без реално IP...нямаш си и на идея дори с колко ника и регистрации разполагам, които не ползвам, но имам вариант ако пожелая да играя и грам да не разбереш, че съм аз - не съм решил, не съм го направил...дерзай и чакам демо! В противен случай, ще се наложи да спазиш правилата и да пиеш една студена водичка!

pochti perfekten* - Не знам как може да се манипулира запис. Никой не е длъжен да ти предоставя демо, доказателство има. Надявам се в реалният живот да не си като в цс, защото ще е наистина жалко. Решението за увеличаването на гага е съгласувано с колектива и ОСТАВА!

[ Редактирано ср юли 26 2023, 03:00 ]
Най-отгоре
{SENDPM=33937}
SiXARA
ср юли 26 2023, 07:32
Регистриран потребител #28625
Регистриран: пт фев 13 2015, 08:20
съобщения: 80
LanbeR написа ...

Големи смешници излезнахте всички,значи съм бил aimboot така ли !?
Понеже мразя несправедливостта, аз мога да се закълня в името на децата си,които са много по-големи от повечето вас в обратното,а ще се намери ли някой ,който смята ,че съм играл или играя с екстри да го направи !? Чакам , специално теб SIXARA и pochti perfekten . Но май ви е по–лесно да баннете някой просто ей така без да дължите на никой обеснение за това ,понеже сте ГОЛЕМИ АДМИНИ нали !?
ЖАЛКО , много жалко за ВАС .Просто ВИ съжалявам.

Ей, шматка стига писа глупости! И друг играч от сървъра те видя, как мерника ти се таралянка в малко повече! Какво се обясняваш още?? Че и на децата си, щял да се кълне.....
Най-отгоре
{SENDPM=28625}
iNNocent
чт юли 27 2023, 07:26
Регистриран потребител #37352
Регистриран: пн юли 17 2023, 11:04
съобщения: 1
Имам леко оплакване, за бан без причина(27.07.2023 ot beliq !, ostavashto vreme: 357 chas(a). Prichina: simple wallhack.) или бан по преценка с шесто чуство? Макар че въпросния админ (beliq !) според мен смятам че си върши работата добре, както всички ви от екипа ви, но конкретно в ситуацията ми и в различни други ситуации с други играчи съм го забелязал че е импулсивен, тааа... да карам по същество ето ми демото от въпросния бан днес : [натисни тук] , преди да бъда баннат. С право поиска wargod аз си нямах и на идея какво е това приложение, не съм играл с години цс 1.6 и незнам какви новости за защита и проверка в реално време има сега?! ... всъщснот подозирах но незнаех за какво иде на сиреч, затова влезнах и прочетох темата ви тук че е за проверка на процеси хакове и.т.н но бях баннат преди това, докато търсех как да го направя въпросния УаРгОд?!.. Админа ви реши, че трябва да ме банне щото се крия а бях в игра просто търсех темата как да проверя. както и да е живи и здрави

П.С: Не мисля да играя повече в веригата ви с тези спонтанни действия от поставени лица с шесто чуство. Шамани, оракули и др. между другото съм ваш активен играч от 2014г. (T1MEOUT) Зомби сървър, всичките класици незнам въпрсния админ на памперс ли е бил още или лазил под маста по това време..

[ Редактирано чт юли 27 2023, 08:06 ]
Най-отгоре
{SENDPM=37352}
pochti perfekten*
чт юли 27 2023, 08:08

Регистриран потребител #32138
Регистриран: нд юли 09 2017, 06:06
съобщения: 47
Здравей. Днес имаш пуснати 4 wg-a, 2 от които светят, 1 от които е за simple wallhack. Доста е трудно да си представи човек, че за 2ч си забравил как става или си нямаш понятие от това "приложение'.

Бана остава!
Най-отгоре
{SENDPM=32138}
kingslayer
нд авг 06 2023, 11:58
Регистриран потребител #37325
Регистриран: пн юни 05 2023, 09:12

Ник: kingslayer Вид наказание: ban Сървър: Dust2 Админ: pochti perfekten

https://dox.abv.bg/download?id=2286f686db

След дискусия и гласуване относно демото - бана остава

[ Редактирано сб авг 12 2023, 01:25 ]
Най-отгоре
{SENDPM=37325}
The Black [Kobra]
нд авг 06 2023, 08:10
Регистриран потребител #37369
Регистриран: нд авг 06 2023, 04:10
съобщения: 3
Ник: The Black [Kobra] Вид наказание: gag Сървър: Dust2 Админ: pochti perfekten [GAG INFO] Gagnat si permanentno na 06.08.2023 ot pochti perfekten*. Prichina: aktiven gag. Gagnat si. Ne mojesh da pishesh i govorish. [GAG INFO] Gagnat si permanentno na 06.08.2023 ot pochti perfekten*. Prichina: aktiven [натисни тук] - Линк за сваляне [color]влизам

да имам гаг ама само класик сървъри беше не беше на сички сървъри сега имам [АДМИН] Кеп халиве гагнат съм премаментен от сички сървъри и имам вип Сички сървъри и ище ви моля да ми махате гагове че много извенявам от сичките админи и главни админи няма да се пофтори още 1 път оставете ми да играя случва се някой път човек се нервира и почва да се обижда за тва ви сте поне умни хора нз дали ме разбирате какво искам да кажа знам че напраих 1 грешка случва се и аз искам както другите хора да играя и да нямам никакви гагове искам спокоен игра да играя толкоз.. ?

Айде само да не се правим на луди. Гага остава!

[ Редактирано вт авг 08 2023, 01:48 ]
Най-отгоре
{SENDPM=37369}
macianer
сб авг 12 2023, 03:05
Регистриран потребител #36827
Регистриран: пт сеп 16 2022, 12:44
Nick: macianer
Type of penalty: Kicked: "Bannat si na 11.08.2023 ot alone in the dark, ostavashto vreme: 239 chas(a). Prichina: Ignoring admin when wargod asked."
Server: DUST2 Classic International 18+
Admin: alone in the dark

Demo

Sorry I didn't read your last messages.
Can you please lift the ban?
Най-отгоре
{SENDPM=36827}
alone in the dark
сб авг 12 2023, 03:44
Staff
Регистриран потребител #32841
Регистриран: сб мар 10 2018, 08:40
съобщения: 79
macianer написа ...

Nick: macianer
Type of penalty: Kicked: "Bannat si na 11.08.2023 ot alone in the dark, ostavashto vreme: 239 chas(a). Prichina: Ignoring admin when wargod asked."
Server: DUST2 Classic International 18+
Admin: alone in the dark

Demo

Sorry I didn't read your last messages.
Can you please lift the ban?

Well that "sorry I didn't read your last messages" is not an excuse. I asked you in chat many times, but you didn't answer me. I even started to slay you - so you can pay some attention to me, but you still ignore me. What I wanted from you - was to do a Wargod scan, because I wanted to check you.
If admin ask you to do a wargod scan - you must do it WITHOUT leaving the server. The penalty for leaving is the following: 5 days for V.I.P players, and 10 days for newbie players. So I am sorry to tell you that, but your ban remains. Next time when you play the game - please pay attention to the chat
Най-отгоре
{SENDPM=32841}
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF