Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Така се отнасяме с потребителите, които ползват екстри. И две - пасивно-агресивните коментари не са от полза. Второ и трето мнение от колегите след качено демо. Благодаря ти.
админ:Gopsmaker Мисля че ме слейва неправомерно имаше 30-40 сек бомбата беше паднала в тунела на тъмно и останах сам и ме слейва [натисни тук] - Линк за сваляне
админ:Gopsmaker Мисля че ме слейва неправомерно имаше 30-40 сек бомбата беше паднала в тунела на тъмно и останах сам и ме слейва [натисни тук] - Линк за сваляне
Тоз пък, имал 30 секунди, било неправомерно! Ти ако искаш седи всеки рунд последен, и да те чакат 15 човека + .... ако си 1 вс 8/9 с никво развитие или да не си помръднал и метър.... Слея би бил заслужен!
nick: opadzverrr Server D2only #1 Reason Beshe bannat ot ADMIN C0rpsemaker. Prichina: awp xhair/quick scope script." demo [натисни тук] Това е демото по време на бана преди това 3 пъти съм пращал демота след края на мапа явно искаш да ми правиш клипче И наистина ли мислиш, че ако имам някакъв скрипт или друг файл ще ти пращам всеки път демотата и ще продължавам да играя по същия начин? И при положение че знам че ме гледаш супер много поне от 1 седмица по всевъзможни начини И също преди няколко дена ти казах че винаги когато ми поискаш TeamViewer ти давам достъп и търси каквото искаш за да паднат всички съмнения
nick: opadzverrr Server D2only #1 Reason Beshe bannat ot ADMIN C0rpsemaker. Prichina: awp xhair/quick scope script." demo [натисни тук] Това е демото по време на бана преди това 3 пъти съм пращал демота след края на мапа явно искаш да ми правиш клипче И наистина ли мислиш, че ако имам някакъв скрипт или друг файл ще ти пращам всеки път демотата и ще продължавам да играя по същия начин? И при положение че знам че ме гледаш супер много поне от 1 седмица по всевъзможни начини И също преди няколко дена ти казах че винаги когато ми поискаш TeamViewer ти давам достъп и търси каквото искаш за да паднат всички съмнения
Привет и тук.
Банът е на базата на съгласувано с екипа решение, след като са прегледани въпросните няколко записа. Това е важно да се спомене, т.к. това са всички активни класик админи - тоест тези, към които е оплакването.
Относно реторичните въпроси, мисля че няма какво да се отговори. Харесва ми идеята за клипчето, но монтажист все още нямаме... търсим си стажант.
За добро или лошо, играта е стара и не разполага с надеждни средства за супервизия, каквито всички бихме искали да има.
За да намерим все пак общ език, държа да отбележа, че наказанието е много намалено, спрямо схемата. Това се дължи на факта, че във времето нямаме натрупани черни точки на база поведение и мелодрама... нещо на което, Ние държим.
Колегите които са с по-висок ранг са уведомени и когато имат новини по казуса ще се даде повече инфо.
https://dox.abv.bg/download?id=574c6fd173# - Линк за сваляне
Ще съм благодарен да ми махнете бана скоро, защото планувах да играя тази вечер 2,3 часа и после чак след 2 седмици ще мога...Нито знам от къде да си изтегля хак, нито имам желание да играя с такъв! Играя рядко за разпускане и никога не бих играл с хак!