Имам едно питане спрямо сървър SECTOR CLASIC DUST2 INTERNATIONAL и конкретно в този сървър съм чувал админи да кзават, че когато има заложено C4 и е останал само един полицай, ние (виповете) нямаме пораво да слайнем последният играч преди отброяването на бомбата да е стигнало 4. Днес ваш колега (админът alone in the dark), направи точно това. ОСтаваха 9 секунди да гръмне бомбата, а той го слайна. За да не ми става много дълъг поста, ще ви дам линк на демото и моежете да проследите целия чат с админа и всичко останало. П.С. моля за отговор, а именно! Трябва ли да чакаме бомбата до 4 или, ако даден играч не знае, къде се намира, виповете могат да го слайват ? [натисни тук] -> линк за сваляне
Nick: `TalantoZ Здравейте бях баннат от Filex Dragneel jump server : Преди около седмица на мап lotus_bhopstairs направих уж "бъг" по следния начин..Както и много други играчи минаха така картата.. [натисни тук] - demoto [натисни тук] - Това е мапа ако го нямате ..Направих показно какво съм направил защото днес получих бана явно са играли на нея карта.. Прочетох на ново правилата в сайта на сектора относно jump servera и никъде не видях подобно нещо... Преди около месец имаше подобна карта по същия начин можеше от тавана да пуснеш timera и за една секунда да минеш мапа... Filex Dragneel беше там с още един играч и аз...Многократно минавахме както и той картата по този начин и нямаше проблем мъчехме се кой ще вземе стотна от секундата за pro-to..Беше забавно... Имам го в стеам и отоговора му беше ,че тази карта била за триене и заради това сме го правили???? Аз от къде да знам... Играя от самото начало на сектора и до сега не съм получавал баннове и най-вече такива измислени.... Може един ъпдейт да направите на jump правилата да се знае..
Lummox:Всякакви бъгове по картата са строго забранени! И това не е първият ти бъг в сървъра. Така, че се радвай на 24-ка!
Компютъра ми е на 15 години и ме изхвърли от играта. Свалил съм демото и ще прикача скрийншот и на грешката която ми излиза след 5 опита след като свалих всички възможни WG. ( от линк който ми изпрати той )
https://dox.abv.bg/download?id=236a1b8f4a# - Линк за сваляне [натисни тук] - Линк за сваляне