Здравей, оплакването ти ще бъде разгледано възможно най - бързо. Не си перм баннат. Админа не е длъжен да ти изисква каквото и да е било за бан, а относно втория ти въпрос всичко вече беше изкоментирано и е свършило. Поздрави, лек ден
Гагнат съм за причина "обиди" ,а единствена "обида" която съм написал е БОТ нещо което се пише във всички останали сървъри в тази умряла игра , накарах човек (1r0n) с който играем и си говорим в теамспеак да влезе в сървъра и да напише същата опасна обида БОТ и даже не му направиха забележка ето и демо за 1r0n [натисни тук] - Линк за сваляне + да отбележя че въпростният админ лично ме провокира като написа на някъв чат с големи бели букви нещо което аз бях написал на админ цекин преди известно време във форума
Ник: MED PREZ PROLETTA Вид наказание: kick + gag за 2 часа, задето му написах 2-3 пъти да ми обясни защо ме киква!? Играя цял мап, той решава да ми разваля играта?!!? /Аз знам защо, задето не съм му обърнала внимание преди на писанките към мен и затова проявява лично отношение, но сървъра не е за лични отношения. Можех да му спестя кирливата риза, ама минава граници този кик и гаг... Докато видите оплакването, ще е изтекъл гага, все пак е за 2часа, но държа да се види. Сървър: SECTOR.BG Classic DUST2 #1 18+ [Skins][HLstatsX] Админ: c0rpsemaker
снимки [натисни тук] - Линк за сваляне [натисни тук] - Линк за сваляне /гагът ми е за повече от час, не както пише на снимката, но ми спря токът точно когато ме гагва и трябваше да вляза по-късно да снимам за колко е гага/ Прикачвам и демо файла, защото на снимките липсва thetime и ще напишете, че не се приема оплакването. [натисни тук] - Линк за сваляне
Ник: MED PREZ PROLETTA Вид наказание: бан Сървър: SECTOR.BG Classic DUST2 #1 18+ [Skins][HLstatsX] Админ: пише The server operator has added you to banned list for 60 minutes Added to banned list for 60 minutes [натисни тук] - Линк за сваляне [натисни тук] - Линк за сваляне
MED PREZ PROLETTA написа ... Ник: MED PREZ PROLETTA Вид наказание: бан Сървър: SECTOR.BG Classic DUST2 #1 18+ [Skins][HLstatsX] Админ: пише The server operator has added you to banned list for 60 minutes Added to banned list for 60 minutes [натисни тук] - Линк за сваляне [натисни тук] - Линк за сваляне
Щом е за 60 минути (по толкова са автоматичните банове) е твърде вероятно да е автоматичен бан, особено ако преди това нещо те дропнало или имаш някакъв мрежови проблем. А и освен това при бан от админ пише ника на админа, времето и причината.
Изгледах демото на 7es7vam s0ka от темата която е пуснал. На демото от дъст 2 ми направи впечатление , че групичката , която казва , че играе в тийм спийк , а именно квазимодо , айрън и този техното са през цялото време на демото в различни отбори . Това не е ли против правилата ? При положение , че има стаф админи и са наясно със ситуацията , може ли да ми обясните , защо не са взети мерки ? * 20. Забранено е играчите от противниковите отбори да си подсказват по Скайп, Discord, TeamSpeak и останалите комуникационни програми! Подсказването ще се приема като игра с Wall Hack и ще бъде наказвано с бан.