Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
BLADE777
пн авг 20 2018, 09:44
Fun Staff
Регистриран потребител #2539
Регистриран: сб юли 11 2009, 10:08
съобщения: 43
Тъй като днес ми взехте точките които имах в Jailbreak-a и ми оставихте само 20000 точки и не получих отговор на какво се дължи това настоявам някой с достатъчно умствен капацитет да ми обясни на какво се дължи това ви действие.Играя Jailbreak от самото начало на мода и повечето ваучери които съм купувал са били с цел да имам точки с които АЗ сам да преценям как , кога и за какво да ги ползвам.Знам че и точките на друг играч също са отнети и на него му е казано , че са взети поради факта , че много се използва shop-a за бунтове. КЪДЕ пише как да ползвам shop-a?КЪДЕ пише че имам ограничение кога да използвам shop-a? И тъй като никъде не го пише смятам , че не е редно да ми взимате парите за да получавам нещо което ЯВНО не мога ползвам. Означава ли това ваше действие , че ако сега си закупя нови ваучери и получа точки за тях те отново ще бъдат взети? Ако искате да няма VIP просто го махнете като опция и да се приключва. Надявам се , че няма да получа отговор от сорта много shop използвате , защото това ще е смешно. Ако мислите , че shop-a пречи на играта го махнете в противен случай не ми казвайте как да си харча точките , защото не Вие сте ми ги купили.
Най-отгоре
{SENDPM=2539}
Xfirb
пн авг 20 2018, 10:40
Staff & Forum Moderator
Регистриран потребител #31835
Регистриран: пт мар 03 2017, 12:04
съобщения: 75
Не сте разбрали и двамата.
Отнети са ви многото, най вероятно от бъг точки.
Наложи се да ви бъдат отнети, не за многото шоп, а зареди развалянето на играта...
Лично съм ви молил да спрете. - това е резултата.
Оставени са на теб и "другия играя" по 20000 точки, което не е малко, желая ви приятна игра.

При зареждането на точки от ваучер няма промяна.

Само информативно последното ти зареждане на точки за JB е от 16-ти Януари, финансово не си ощетен по никакъв начин!


Благодаря ти за разбирането, а при последващи въпроси аз и екипът сме на разположение да помогнем.

Приятна игра!
Йоско
Най-отгоре
{SENDPM=31835}
BLADE777
пн авг 20 2018, 11:17
Fun Staff
Регистриран потребител #2539
Регистриран: сб юли 11 2009, 10:08
съобщения: 43
1. Относно развалянето на играта - Ако имате предвид факта че ползвам shop-a за да правя бунтове по-лесно - да така е , но ми обяснете причината , поради която в shop-a има invisibility , double damage и др. с които бунта е по лесен? Или може би са за украса там или по скоро когато някой Админ реши да ги ползва само или за конкретни играчи ? След като дадено нещо го има в shop-a и аз го виждам значи мога по МОЯ преценка да го закупя и да го използвам. Играта много пъти е "разваляна" и от други играчи , но тяхните точки си стоят (чудно защо щом и те развалят играта?) и на тях не им се прави забележка.
2. Не съм влезнал да играя за да се съобразявам с някакви молби и тем подобни , които са породени от МРЪНКАНЕТО на няколко човека. А и да ме молиш и да не ме молиш да не shop-a , това е МОЕ решение и ако си играл от началото на Jaila с мен щеше да знаеш , че съм може би един от хората които най-малко са правили бунт. Това , че в момента съм решил да правя повече бунтове и веднага най-удачното решение е да ми се вземат точките за които съм плащал ваучери ли е?
3. Не съм зареждал ваучер за Jaila от януари насам защото там си имам точки от много време , които както казах поради факта , че не съм правил бунтове си стоят.Не мисля че трябва да гледате дали съм зареждал ваучер конкретно за Jaila защото ако от Януари не съм заредил никакъв ваучер сега няма как да съм VIP. С други думи казано това ,че си преценям кога в кой сървър да си заредя точки от ваучери си е моя грижа не ваша.
4.Бих искал да ми разтълкуваш малко по подробно изказването ти за зареждането на точки от ваучер защото така написано го разбирам , че дори и нови да зареда пак ще ми бъдат взети , което ме навежда на въпроса : По този начин ли очаквате да печелите играчи за сървърите си? Като ми взимате точките постигате точно обратното.
5. Ако не ви харесва как се ползва даден shop в даден сървър вземете мерки не да ограничавате играчите а да си оправите shop-a да е по начин по който няма да ви пречи ако се ползва.
6.Като цяло дори правилата не са написани както трябва вложете малко усилия тях да оправите , защото в сайта са едни а в /rules са други. Не смятам че това е нормално.
Най-отгоре
{SENDPM=2539}
Xfirb
пн авг 20 2018, 11:40
Staff & Forum Moderator
Регистриран потребител #31835
Регистриран: пт мар 03 2017, 12:04
съобщения: 75
Никога не сме ограничили за нищо. Когато двама души обаче, всяка врътка бунтят и от сървър с 16 човека, останат 3-ма. Това са мерките, които екипа сметна за необходими да предприеме. Един или двама са играчите, които ви търпят. Положението с "мрънкачите" е доста по сериозно от колкото си мислиш...

По подробното тълкуване е, Всичко си остава както до сега... вземаш си ваучер, получаваш точки, разбваляш играта на целия сървър, губиш ги! Надявам се, си наясно, че доста дълго време ви беше дадено, да се набунтите, ДА играя с теб отдавна, някои от правилата ти си ми ги разяснявал, надявах се тези бунтове да са седмица, две и да започнеш да играеш, както преди, но продължиха прекалено дълго.
Съжалявам, че се стигна до тук и играта ти ни пренуди да вземем тези мерки, дано разбереш правилно идеята с вземането на точките.

по правилата се работи, по подобрения в сървъра също.


Най-отгоре
{SENDPM=31835}
BLADE777
вт авг 21 2018, 11:00
Fun Staff
Регистриран потребител #2539
Регистриран: сб юли 11 2009, 10:08
съобщения: 43
„Никога не сме ограничили за нищо“ – В момента ми налагате рестрикция за използването на shop-a и ако на това му казвате , че не е ограничение ми обяснете какво е.
„Когато двама души обаче, всяка врътка бунтят и от сървър с 16 човека, останат 3-ма. Това са мерките, които екипа сметна за необходими да предприеме.“ – Както в почти всички случаи в които играч е дал някакво твърдение Вие „екипът“ винаги искате да се докаже със снимки или демо с thetime , така и в случая смятам че празни приказки без доказателство не е уместно да се използват от „екипът“. Очаквам , че ще можете да ми покажете демо на което да се вижда как ние двамата всяка врътка бунтим и как заради нас в сървъра от 16 човека остават 3 , защото в противен случай това си е чисто спекулативно и безпочвено изказване. Бунтове извършваме срещу конкретни играчи а не срещу всички в сървъра , като тези бунтове се дължат на бездействието на „екипът“ при първоначалната ситуация от която започнаха. Не намирам за нормално играч който от скоро играеше в сървъра да ми слага епитети и обиди в присъствието на Админ и да се очаква , че ще наведа глава и ще млъкна. За мое огромно съжаление не запазих въпросното демо , защото също като теб си помислих , че е нещо моментно и ще отшуми бързо , но не само че не отшумя бързо , а и взе да става все по нагло и нетърпимо държанието на въпросния играч. Поради тази причина ние двамата решихме , че когато той е CT ще го бунтим нарочно , и не мисля че можете да ми определяте кога , кой и по какъв начин да бунтя.
„Положението с "мрънкачите" е доста по сериозно от колкото си мислиш...“ – не съм видял някъде да има оплаквания от нас двамата. Ако наистина е толкова сериозно положението направете тема , в която всеки да може да влезне и да си каже какъв му е проблема. При положение , че такава тема не е направена мога спокойно да приема , че това е поредното спекулативно и недоказуемо изказване.
Относно точките не смятам , че имате право да ми ги взимате поради изложените от вас аргументи , при положение , че подобни действия от страна на „екипът“ не са съобразени с правилата по които се очаква всички да се ръководим. Никъде не е написано , че можете да ми вземете точките , тъй като прекалено много ги използвам. По пътя на логиката ви да очакваме скоро и в другите сървъри да взимате точките на играчите защото се възползват от shop-a , за който всъщност са платили. Много ми е чудно колко БАЛАМИ ще има които ще са готови да плащат за нещо , което не могат да ползват по тяхна преценка и усмотрение.
„Надявам се, си наясно, че доста дълго време ви беше дадено, да се набунтите“ – не знаех , че имаме определено време в което можем да бунтим. Ако искате всички да стоят кротки и да не бунтят то сте сбъркали името на сървъра. Никъде в правилата не е написано , че е забранен бунта. След като едно нещо не е забранено значи няма причина от наказание поради факта , че се прави прекалено много – звучи абсурдно да бъдеш наказан за нещо което не е забранено.
Тази ваша „идея“ за вземането на точките няма как да бъде разбрана правилно , тъй като е в разрез с всички написани правила и мога да я тълкувам само и единствено като абсолютно своеволие от ваша страна с цел да угодите на конкретен човек. След като вие „екипът“ си позволявате да нарушавате правилата не знам как очаквате другите играчи да не го правят след като се вижда , че може да се нарушават правилата без проблем.
Най-отгоре
{SENDPM=2539}
SleepWalker
вт авг 21 2018, 11:31
Head Admin

Регистриран потребител #10270
Регистриран: чт сеп 17 2009, 04:11
съобщения: 571
Само искам да те попитам, ти колко точки имаше преди това?
Най-отгоре
{SENDPM=10270}
BLADE777
вт авг 21 2018, 11:48
Fun Staff
Регистриран потребител #2539
Регистриран: сб юли 11 2009, 10:08
съобщения: 43
Някъде около 850000 имах , но довечера ще си погледна последната снимка на точките и ще мога да кажа със сигурност колко са били.
Най-отгоре
{SENDPM=2539}
BLADE777
вт авг 21 2018, 08:33
Fun Staff
Регистриран потребител #2539
Регистриран: сб юли 11 2009, 10:08
съобщения: 43
Ето и снимка на точките , които имах преди да ми бъдат отнети

Най-отгоре
{SENDPM=2539}
Pisanka
ср авг 22 2018, 04:22
Регистриран потребител #32412
Регистриран: вт ное 07 2017, 10:44
съобщения: 20
Доста забавно Веднага може да откликнете на оплакване за твърде много 'бунтове' и да вземете мерки, но не и за година да го оправите от тук и там, с минимални бъгове, едни и същи карти, или може би единствената промяна на този мод е картите които вмъква Морти и нищо повече. Относно своеволията в сървъра и неприличните думи в сървъра в присъствието на Админ/и не е ново. Преди ден бях влезнала, наблюдавах как един Саймън, с конкретно описана ситуация ;даде команда без timer 'freeze' и най-забавното беше, че очакваше всички да отидат на някаква стена, понеже стреляше по нея някои не искаха да умрат, други отказаха да изпълнят невалидна команда и бяха убити, на следващия ден нямаше никакви предупреждения или като цяло мерките, които би трябвало да бъдат взети, Админи си имаше, нулево внимание от тяхна страна. Просто всичко това е толкова смешно, което се разиграва в тази верига, изисквате правила, но явно важат и трябва да бъдат изпълнявани само от newbie/member/vip докато Вие си правите своеволия, един такъв пресен случай е случая със значките. Как ние трябва да си плащаме, а други стафчета си го позволяваха без да са давали и стотинка за тогава настоящите им.Замислете се хубаво дали шопа гони хората от сървъра или просто да не сте самите Вие с цялото Ви бездействие относно мода, да се подобри и тем подобни. В други сървъри същия мод, също има бунтове, но и как да се предотвратяват, явно просто не можете и не искате да балансирате сървъра си. Дори няма смисъл да говоря за цял мод тъй като елементарни карти с бъгове из тях не се премахнати. Сървъра Ви е пълна анархия затова и повечето играчи избраха друго място за игране на такъв мод:)
Най-отгоре
{SENDPM=32412}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System