Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Администрация
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Мобилните оператори тотално се оляха!
Отиди на страница       >>  
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
Kobri
сб окт 13 2018, 01:28
SECTOR Founder

Регистриран потребител #45
Регистриран: ср фев 25 2009, 04:39
съобщения: 814

Здравейте играчи, преди да ви разкажа за безкрайната алчност на големите корпорации, искам да благодаря от все сърце на всички вас, които всеки месец помагат, било то чрез VIP абонамента си финансово или по други начини, за това веригата да просъществува и до ден днешен, въпреки всичките трудности през които сме минали и с които ще продължаваме да се борим.
 
Не знам дали на повечето от вас е ясно, но когато зареждате кредити чрез СМС, а не чрез получаване на код по имейл и плащане онлайн, заради едното удобство мобилните оператори и посредници изяждат лъвският пай от сумата която давате.
 
Всеки оператор прибира огромен фиксиран процент, като освен него хапва и допълнително чрез така нареченият “фрод” (от английското “fraud”) - това са несъбираемите задължения, или с прости думи - неплатените сметки на абонатите. 
 
Въпросният фрод до преди години беше фиксиран на поносимите 8%, но ако си спомняте преди време имаше доста груба корекция във фиксираните им проценти, разбира се в тяхна полза, а на всичкото отгоре покрай тях въведоха и така нареченият “индивидуален фрод”, тоест вече не е фиксиран процент, а процент по тяхно усмотрение, който изчисляват месец за месец.
 
Предполагам се досещате, че това с плаващият фрод от просто вратичка за дребна кражба, го направи огромна шибана порта...
 
В началото стойностите му бяха приемливи, но от преди година и нещо започна рязко да се покачва нагоре, ей така от нищото.
 
Първоначално спряхме да виждаме месеци с отрицателен (получава се когато събраните задължения за предходните месеци са повече от несъбраните за текущият), дотук добре, после стана над 10% всеки месец без изключение, дотук пак поносимо, но преди година и нещо мистериозно изведнъж започна да скача безобразно - 15%, 20%, 30%, достигайки до рекордните 37% за последният период! ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ ПРОЦЕНТА!
 
Далеч съм от мисълта, че повече от ⅓ от нашите вип играчи, които са предимно едни и същи редовни хора, при това зрели, изведнъж някак си са престанали да си плащат сметките, или пък пускат СМСи от чужди телефони всеки месец. Отговор на това защо години наред фрода беше едноцифрен и от нищото скочи в небесата не ни се дава, телефонни номера на уж некоректните платци също. Прозрачност нулева, всичко е скрито-покрито и нагло до безобразие.
 
След грабежа на мобилните, приспадането на ДДС и корпоративният данък, до веригата достига доста смешен процент от това което сте дали, и докато данъците няма как да бъдат избегнати, можем да си спестим алчността на операторите и огромна част от парите които те присвояват да си остават за вас, за целта трябва просто да поръчате код директно на посочен от вас имейл и да платите онлайн или в някоя от хилядите изипей каси.
 
На мен ми е ясно, че не всеки има възможност или пък му се занимава да плаща онлайн защото няма опит, или да се разходи до близката каса, но вече е безкрайно лесно, отнема буквално няколко натискания и става за секунди. 
 
Призовавам ви да покажем среден пръст на самозабравилите се паразити!


[ Редактирано сб окт 13 2018, 01:40 ]
Най-отгоре
{SENDPM=45}
Dark Execution3R
сб окт 13 2018, 05:13
Classic Admin
Регистриран потребител #20673
Регистриран: пт фев 24 2012, 10:10
съобщения: 360
Скоро мисля да започна да играя отново, така че ще подкрепя веригата с плащането на каса, а не чрез операторите. Поздрави!

[ Редактирано сб окт 13 2018, 05:15 ]
Най-отгоре
{SENDPM=20673}
velkatair
нд окт 14 2018, 12:13
Регистриран потребител #24239
Регистриран: сб апр 27 2013, 07:00
съобщения: 95
Главният проблем никога не е бил флууда или таксите на мобилните оператори. Сега стана проблем, защото смс-ите ти намаляха значително, а за това си виновен единствено ти.
Да, махна флекса..ок, но цените си останаха високи, и то без покритие.. Преди години гонеше таргета ЛАПЕТА, и им угаждаше, после се чудиш защо не влизат читави играчи, а не разбра че лапетата пари няма да ти дадат..от 10 едно ще прати от на баба му тела. Сега с това "international" се осра не пак, а отново..и то тотално!
Вместо да е приятна играта за малкото хора, които останахме, че и да влизат други сънародници, ти реши да напълниш сървърите с разни бежанци. Да не си помисли, че Махмуд Орхан от Кавказ, ще ти прати смс или банков превод..Защото ако си го мислил си безумец!
Как искаш хората да ти дават по 5-10 лева за вип, при положение че сървърите са пълни с разни 40-150 пингови индивиди, които пречат, вдигат лага на сървъра и се бутат в стените?
Относно админите, виждам ти около 4-5 активни админа..не знам колко човека имат права, но очевидно са само за статистиката.
Сутрин нямаш един админ, и ако не сме някои от виповете, си тичат с айм хаковете. ДА НЕ ГОВОРИМ, че пернамент бан за хак НЯМА, което е абсурдно! Виждам някой с wall, банва се и след 1 месец пак влиза. Другата практика е бан за хак в единият сървър, а си цъка в другият без проблеми..като попитам за някой,а бе тоя не беше ли с хак, отговора е (не може да банваме пернамент)
Сега не разбрах, от лапетата, бежанците или хакнатите очакваш да ти плащат по банка, защото предимно на тях угаждаш.
Нищо лично, не го казвам с цел реклама, но има сървъри предимно с БЪЛГАРСКИ играчи, които са пълни по цял ден, и випа е 2.40 за месец.
Най-отгоре
{SENDPM=24239}
elif
нд окт 14 2018, 07:57
Регистриран потребител #30521
Регистриран: ср мар 30 2016, 02:28
съобщения: 85
Действа ми тилтващо да чета неща,които съм писал преди години и нищо не се е променило. Много ясно,че е пълно с талибани,които не плащат и стотинка. Доколкото разбирам,се гони количество,а не качество(трафика,които изкарва сървъра на челните места по посещаемост). Реално хората,които дават пари за екстри,ще ги дават дори и да има флекс,параноята дали някой е с хак ще изчезне,а с това и проблемите със незаинтересованите админи.
Иначе мн. ясно,че за хак трябва да се банва по минимум 6 месеца и то навсякъде.
А иначе бате,не че съм обикалял,ама тея български сървъри,за които говориш са пълни кочини. Тука май е по-малкото зло.

[ Редактирано нд окт 14 2018, 07:58 ]
Най-отгоре
{SENDPM=30521}
Kobri
нд окт 14 2018, 10:40
SECTOR Founder

Регистриран потребител #45
Регистриран: ср фев 25 2009, 04:39
съобщения: 814
Ще отговоря много набързо на обичайните тролчета:

СМС-ите не са намалели а точно обратното, и ако четеше внимателно вместо да бръщолевиш глупости щеше да видиш че това което е намаляло драстично е % който достига до нас

Дъст онли сървъра винаги е бил с цел ранк в геймтракера, и това никога не било тайна, като искате качествена игра само с Българи си играйте в Масива или Нормала

Имам обаче и аз един въпрос към вас мили дами, защо след като от години мрънкате и ревете все още сте тук? Нещо мазохисти ли сте или?
Най-отгоре
{SENDPM=45}
velkatair
нд окт 14 2018, 11:30
Регистриран потребител #24239
Регистриран: сб апр 27 2013, 07:00
съобщения: 95
1.Това "тролче" играе в сектор от както съществува, и най-вероятно е от хората, които са вложили най много пари в веригата.
2."тролчето" Е човека, който е дал 80% от хаковете за флекса на ретардните ти админи (welcomi, i prochie) които вместо да го дадат, да ъпгрейднат античиита го продаваха.
3. Това "тролче" заедно със EoS се е занимавало повече с тия сървъри (главно warcraft - стария slowxp) повече от теб, без дори да го знаеш.
4. Това тролче и до ден днешен вика добри играчи в веригата ти, това че остават отвратени е друг въпрос.
5.Това тролче, е едно от главните лица на турнира ти man1a vs sector.
6. И това тролче, ако беше "трол" щеше да драсне едно съобщение в скайп, и да няма нито сървъри нито сайт (един път ме нервирахте и го спряхме за около 15 мин.)
7. Ще ти издам една "ТАЙНА"..повечето админи са съгласни с мнението ми, но не го изразяват, защото си дебело-твъгроглав гном и са преценили, че няма смисъл да ти се говори каквото и да било.
Е, след като стасика и лукса не можаха да вкарат някой в празната къща, надали аз ще мога. Не ти искам кратките или подробни отговори, всички, които са лоялни към веригата вече ти ги знаем.
iNNERFiRE oldvel
Най-отгоре
{SENDPM=24239}
elif
пн окт 15 2018, 11:13
Регистриран потребител #30521
Регистриран: ср мар 30 2016, 02:28
съобщения: 85
Kobri написа ...

Ще отговоря много набързо на обичайните тролчета:

СМС-ите не са намалели а точно обратното, и ако четеше внимателно вместо да бръщолевиш глупости щеше да видиш че това което е намаляло драстично е % който достига до нас

Дъст онли сървъра винаги е бил с цел ранк в геймтракера, и това никога не било тайна, като искате качествена игра само с Българи си играйте в Масива или Нормала

Имам обаче и аз един въпрос към вас мили дами, защо след като от години мрънкате и ревете все още сте тук? Нещо мазохисти ли сте или?


Нямам представа дали това беше насочено към мен,но все пак ще отбележа,че написа нещо,но нищо не каза. Това за смс-ите на никои не му пука,лесно се набавят кредити. Ако приемем,че целта на dust2 е постоянен трафик и в другите два сървъра са ''само'' българи,защо тогава те не са защитени с anticheat? Нужно ли е да споменавам човека на който даде права,защото беше обиден,че го мислят за хак,но после реши да тича през Х-са с айм хак и получи шест месеца бан ;P
Също така,аз лично смятам,че тея сървъри действително са по-добри от останалите,ама тва не значи,че не може да се правят improvements.
И последно,незнам защо ме наричаш дама,за кратки мигове от живота си съм се смятал за бисексуален,но винаги съм мислил,че партньорът ми ще е този,който ще захапва възглавницата.
Най-отгоре
{SENDPM=30521}
Kobri
пн окт 15 2018, 04:07
SECTOR Founder

Регистриран потребител #45
Регистриран: ср фев 25 2009, 04:39
съобщения: 814
Да се мрънка и обижда е най-лесно, на чужд труд да се намират косури също

Бас ловя че ако ей сега ви пусна един отделен класик, защитен с античийт както го искате и даже ви направя главни админи там, да си го развивате, обслужвате и популяризирате, ще си седи празен постоянно и ще си кукате самички там

Защо не сложите някой лев и не си застанете зад думите?
Най-отгоре
{SENDPM=45}
XX99
пн окт 15 2018, 10:15
Регистриран потребител #10466
Регистриран: сб сеп 19 2009, 03:37
съобщения: 132
Кобри, много си прав затова хората да плащат в изипей или онлайн, а не с шибаните СМС.

Аз отдавна не играя в сървърите, но следя какво се случва. Тези измислени по-горе псевдо-професори излишно си хабят празните мозъчета....

Истината е, че е нормално играчите да намаляват, играта е създадена към 2000-та година, вече сме 2019. Днес подрастващите лапета никога не са усещали тръпката, която ние имахме когато играта беше в разгара си, сървърите бяха деноношно фул (ЦС 1.5, Оптилан.... еххх....), тръпката от първия компютър и да го включиш в мрежа, Фрагмовита, турнири.... КАК ОЧАКВАШ от тези лапета 00, 01 набор да си свалят ЦС и да им е кеф да играят? Отделно са и проблемите с Уиндоусите, драйвърите....

Браво на Кобри, че изключително добре са настроени сървърите, всеки детайл е изпипан, всяка команда е прегледана, свързаността е бърза и няма загуба на пакети, и наистина съм признателен на Кобри, че благодарение на него имам най-хубавите си спомени в тази игра и че е ЕДИНСТВЕНИЯ, който поддържа играта жива в България, когато всички други мрежи загинаха! Поне това оценете!


[ Редактирано пн окт 15 2018, 10:25 ]
Най-отгоре
{SENDPM=10466}
Kobri
ср окт 17 2018, 11:21
SECTOR Founder

Регистриран потребител #45
Регистриран: ср фев 25 2009, 04:39
съобщения: 814
Благодаря за милите думи, радвам се че все пак някой оценява това което сме създали и просъществува толкова дълго време въпреки всичките катаклизми
Най-отгоре
{SENDPM=45}
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System