da popitam vzeh si rezerviran slot i zashtita na nika i ne mi dava da vlqza v clasicite deto izbrah da sum vip izpisva mi vzemi rezerviran slot a vuv foruma kato vlqza mi pokazva che imam i zashtita na nika i rezerviran slot
dilu3nt[Bettar `than`w0rsE написа ... ] da popitam vzeh si rezerviran slot i zashtita na nika i ne mi dava da vlqza v clasicite deto izbrah da sum vip izpisva mi vzemi rezerviran slot a vuv foruma kato vlqza mi pokazva che imam i zashtita na nika i rezerviran slot
А ти избра ли си сървър от падащото меню? Може да провериш от вип системата, къде ти е активен резервираният слот. Там където ти пише дните пише и в кои сървъри си вип.
Абе сега като съм СУПЕР ВИП немам никакви права, само безплатни пушки. Нито мога да гагвам, слайвам и т.н. Ква файда е тоя супер вип, като даже статса не мога да си ресетна?
+ КОМАНДА AMX_GAG чрез която най-накрая ще можеш да накажеш дразнителите по микрофона и чата!
+ КОМАНДА AMX_DIE за убиване на хакерите и дразнителите
+ КОМАНДА AMX_SWAP когато искаш да се преместиш от другият отбор, но той е пълен и играта не ти позволява, сега вече можеш да направиш "размяна" с някой нерегистриран
+ V.I.P. МЕНЮ за максимално удобен достъп до командите
+ КОМАНДА /RESETSCORE с която си зануляваш резултата без да се налага да влизаш и излизаш