Винаги съм те уважавал като човек който толкова години се е занимавал с веригата и винаги е била сред най-прятната за игра.Анкетата е лесна работа,но ще се получи едно разделение на играчите от масива и това ,че сега сървара е 32/32 не значи,че винаги ще е така.Ако се изгуби ядрото от стари играчи който са играл винаги тук знаеш ще ще се напълни с еднодневки.Втори сървар би навредил на масива(миналата година съ.брах 100 човека за месец като повечето вече не играят след това).Решението не е премахване на супер вип може безплатния wep и kit да си останат и да се взимат гранати и брония,ппц решения има много.Това че аз ще спра да плащам и влизам няма липсвам на никой,добре е че има хора като Sleepa, quatroto,Veronica и още 2-3 админи който държат сървара в ред и още що годе става за приятна игра,щот на тях име се занимава да има развитие някво.Не е хейт това което пиша а проблеми на сървара,ако само аз смятам така значи съм в грешка.🙂
И аз да мрънкам малко - пак са махнати хубави мапове като esl_autumn, emir, laroca, dust2002, heroes от масива, а се играха често... Нон стоп се избират само бруте, авангард и тем подобните, които са на ръба да ме откажат вече, страшно писват...
От нормала не виждам смисъл, защото няма почти никаква разлика от Масива, затова предлагам там да се направи само мапове със заложници - italy, assault, estate и тн
Нещо сайта не ми дава да пусна анкетата в нова тема😁пратил съм на човек от колектива някой неща който според мен биха балансирали играта и биха е направили малко по-интересна.Може екипа да ги обсъди и ако решите,че нещо би помогнало наистина да се пусне тема и играчите да кажат своята дума,ако не живи и здрави.🙂
И аз да мрънкам малко - пак са махнати хубави мапове като esl_autumn, emir, laroca, dust2002, heroes от масива, а се играха често... Нон стоп се избират само бруте, авангард и тем подобните, които са на ръба да ме откажат вече, страшно писват...
От нормала не виждам смисъл, защото няма почти никаква разлика от Масива, затова предлагам там да се направи само мапове със заложници - italy, assault, estate и тн
А защо НОРМАЛА да не бъде (малкия масив сървър) дали няма повечето хора да им омръзне да гонят заложници и да лефтят да се бутат в масив и ядосват, че няма място за тях там? Като искате експериментиайте никого не спирам.
Филма със сървъра само за ретро карти също много пъти е бил на прожекция, но за съжаление салона е празен, не пречи админите да ви ги пускат по желание разбира се. На нормала хубавото е че понеже е за 20 човека, може да се слагат всякакви карти без да има проблем със слотове