Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Отиди на страница   <<      
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
ATAKA
чт яну 16 2020, 10:32
Retired
Регистриран потребител #10615
Регистриран: нд сеп 20 2009, 08:03
съобщения: 607
svoboda ili smyrt => При всяко влизане в наш сървър има плъгин, който ти записва автоматично демо. Влезеш ли и рекънектнеш (влезеш на ново в сървъра) или свърши мапа - демото се презаписва. Когато стане нещо за докладване трябва да излезеш за малко от игра, да отидеш в инсталационната папка на играта и да копираш и преместиш настрани демо файла. Те са със следните имена:

SECTOR_BG_Classic_Dust2.dem
SECTOR_BG_Classic_Massive.dem
SECTOR_BG_Classic_Normal.dem

После файла го качваш примерно в dox. bg и слагаш линка в тази тема => [натисни тук] попълнено по бланката

goshko написа ...
И да допълня: за всички, които пращат хора в д2, могат да влязат там да видят какви хора играят в този сървър - основно WARRIOR PLAYER и хора с хакове


Гошко, обяснявам защо това се получава така:

Повечето хора си тестват хаковете на дъст2 и не им се занимава с други мапове. В Геймтракера Дъст2 сървъра е по-напред в класицията от Масива - съответно на 135 място и 205 (Масив). Следователно повече пришълци и хакнати ще влязат в Дъст2.

1-во) Най-важното е случая е, че 70% от регнатите за класиците играете в Масив. Тоест вие заемате слотовете и newbie или Warrior Player е по-малко вероятно и възможно да влязат. Дори на някой редовен играч да му е изтекъл випа - той стои и помпи рефреша докато не влезе в Масива. Сам предположи дали Warrior Player ще стои и ще прави това - надали.

2-ро) Още едно много важно нещо - в Масива има плъгин, който при пълен сървър те препраща автоматично в Дъст2 и Нормала

3-то) Когато Кобри плати за бууст (реклама) на 3-те класика, те веднага се налазват от пришълци - твоите приятели Warrior Player, Player, asd и други кавалски никове, които влизат да ви пукат канчетата сО хакове Но когато редовните регнати играчи си играете в Масив - вие сами изолирате и правите почти или леко казано невъзможно влизането на такива играчи - newbie или Warrior Player-и, които рано или късно биват киквани автоматично от играта, заради високия пинг.

Та на база това, което ти казах си направи сам сметката, ако с регнати играчи запълниш Дъст2 сървъра, така както запълвате Масива - дали тогава ще има такива newbie Warrior Player-и с хак?
Не брат. Тогава ще са единици и няма да могат да влизат. Ще бъдат препращани към Масива и Нормала. Така че взимай компанията и пълнете Дъст2-ката и няма да има такива в игра

Успех

[ Редактирано чт яну 16 2020, 05:48 ]
Най-отгоре
{SENDPM=10615}
svoboda ili smyrt
чт яну 16 2020, 05:22
Регистриран потребител #34116
Регистриран: пн дек 30 2019, 01:50
съобщения: 7
Yorinceto написа ...

Здравейте, нека и аз да се запиша. Играя от година в нормала. До скоро админи много много не влизаха. Играем нон стоп 10 карти на кръст. Е извинявам се ама писват. Някой влизат от време на време, за по час-два. На тези хора нормално да не са им омръзнали. Има обаче и хора, които играем повечко време и ние си искаме разнообразие. Щом тези мапове ги има в сървъра, значи можем спокойно да си ги играем. За времето в което съм в игра,а то не е никак малко, не видях някой админ да влезе и веднага да даде вот. Когато има админ се възползваме да играем нещо по-различно. Самите играчи молим за вот. Дават се понякога по 2-3 вота, вярно е. Но кога става това? Когато сме играли nuke2 и на вота изберете nuke( което се случи на скоро) нормално е и 5 вота да има. Само и само да не се играе същия мап. Да не се изнервят хората и да излязат. Едва ли има играч, който да му се играе отново, а и да има ще е 1. Дава се повече от един вот и когато 1вия лееееко сме го отървали и сме натиснали грешния избор, тогава пак молим админа да даде вот отново. Може и да е имало своеволия от страна на админите, но не съм присъствала на такова. Пускали се мапове за по 20 човека а имало 22 регнати. Хммм, ами то като няма админ да кикне 2та бота, пак си играем 20 човека. Така че не виждам нещо лошо в мап, който е за 20. Все пак каквото и да се прави, няма да има угодия за всички. Винаги ще има недоволни. Разберете че всеки иска да играе определен мап, ама няма как да играем 20 мапа наведнъж. И на мен не ми се играе dust2, но има ли го във вота и се избира. Еми какво да се прави, играя си го. Ще дойде следващия. Това си е моето виждане по темата.


Кога играеш в нормала по толкова много време,че аз играя по 6,7 часа на ден.че и повече,а не съм те срещал нито веднъж,поне от последния месец насам ?
Най-отгоре
{SENDPM=34116}
svoboda ili smyrt
чт яну 16 2020, 05:35
Регистриран потребител #34116
Регистриран: пн дек 30 2019, 01:50
съобщения: 7
Цитирам написаното от мен: "Всичко,за което ти говориш,го прави като админ това момче,мисля че беше drax. Когато някой му каже да пусне вот за даден мап,той го пуска веднъж,вижда че са ЗА,4,5 човека и спира,като с нищо не натоварва останалите.Така би трябвало да правят всички според мен".
Явно не си ме разбрал правилно.Не съм споменавал админи,които злоупотребват.Админът "zEx | Drax,не е за мъмрене а за похвала,защото той прави нещата както трябва.Ако нещо сте го мъмрили,е редно да се извините на човека,защото сте чели между редовете.Човека е повече от точен.
Най-отгоре
{SENDPM=34116}
ATAKA
чт яну 16 2020, 05:50
Retired
Регистриран потребител #10615
Регистриран: нд сеп 20 2009, 08:03
съобщения: 607
Извинявай, към този час не съм имал време да предприема каквото и да е, така че не съм му писал.
Само успях да пусна тук коментар.
Най-отгоре
{SENDPM=10615}
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System