Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Отиди на страница       >>  
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
svoboda ili smyrt
пн яну 13 2020, 07:32
Регистриран потребител #34116
Регистриран: пн дек 30 2019, 01:50
съобщения: 7
Трябва ли админите да имат право да пускат повече от 1 вот за 30 мин ?
Най-отгоре
{SENDPM=34116}
SleepWalker
пн яну 13 2020, 08:49
Head Admin

Регистриран потребител #10270
Регистриран: чт сеп 17 2009, 04:11
съобщения: 572

Здравей, админите ни пускат вот за смяна на мапа, когато видят, че играчите започват да излизат на конкретен мап и ли искат да играят друг мап. В кой сървър се случва това? Бъди по-конкретен, моля.
Най-отгоре
{SENDPM=10270}
quattro
вт яну 14 2020, 07:19
Регистриран потребител #16522
Регистриран: нд дек 19 2010, 09:55
съобщения: 48
Няма лошо нека да пускат вотове когато трябва.Ако сме играли nuke2 и след това отново се избере nuke доста от играчите излизат.
Най-отгоре
{SENDPM=16522}
svoboda ili smyrt
вт яну 14 2020, 12:15
Регистриран потребител #34116
Регистриран: пн дек 30 2019, 01:50
съобщения: 7
Съгласен съм Sleepwalker. Но 5,6 вота за 3 минути при пълен сървър,без да е дал някой ртв,как ти звучи ? Веднъж се отхвърля вота,веднага втори.Втория се отхвърля,веднага трети.И ти вместо да играеш,само вотваш,докато не се избере някой мап,който на теб ти се играе.А има и случаи в които се дава положителен вот за някой мап и след това тези,които са го вотнали,напускат сървъра.
Най-отгоре
{SENDPM=34116}
ATAKA
вт яну 14 2020, 12:36
Retired
Регистриран потребител #10615
Регистриран: нд сеп 20 2009, 08:03
съобщения: 607
Здрасти,

да, админите ни имат право да пускат няколко вота докато трае мапът.
Причините може да са 2 - както добри, така и лоши.

Ще бъда по-изчерпателен:
1) добри - когато се играе "тъп" мап или редовно игран такъв, админите с право могат да пуснат вот за друг мап, който се избира по-рядко от автоматичното вот меню на сървъра или такъв мап, който не е в ротация и само админ може да пуска вот за него. Идеята е да се играят разнообразни мапове и играчите да се кефят. Редовните 20-30 мапа, които се играят и без намесата от админи допускам, че сте много добре запознати с тях и някои са ви омръзнали до болка. По споделени впечатления от редовни играчи специално в Нормал - те са доволни, че там се появяват вече по-редовно админи и им дават възможност да играят по-разнообразни мапове, било то в ротация или не Разбира се има и привърженици, дървени философи, които знаят и играят 5 мапа на цс и не признават други такива "нови" за тях (нищо, че са мапове на по 15 години), но просто ги мързи да ги научат и незнаят къде да се скрият като мижки За тези играчи има специално пригоден Дъст2 онли сървър, на който може да влизат и да обикалят със затворени очи мапа (ако не го знаят, незнам.... ). Тук споменавам и избор на избран мап от играчите от пуснатия автоматичен вот на сървъра на мап, в който първите 5 минути излизат, тъй като не им се играе. Тук задължението на админа ни е да пусне вот за друг мап, на който тези потенциално излизащи хора да останат в игра и да ги задържат. Редовите ни админи обаче нямат достъп до командата за директна смяна на мап. Тъй като ествествено може да се злоупотребява. Тя е налична при Стафовете ни и главните админи - аз и Слийпа. В такъв случай съм виждал как сървър се поизпразва, админът пуска вот - не се избира с 1-2 гласа, пуска 2-ри вот, който също се отхвърля, а вътре от 20 човека са останали 15. В такива случай редовият админ е безсилен и ако трябва ще пусне 5-ти вот само и само да задържи хората. На ме ми е лесно - след 2-рият провален вот, директно прилагам командата за общото благо на сървъра, след като виждам, че нещата вървят на зле.
До тук изброеното обаче е доста субективно и вижданията на играчи и админи със сигурност може да се различават.

2-рата причина е лошата страни - ако се злоупотребява и се пуска мап, който примерно му се играе на админа. Пуска се 2-3-4 пъти вот и то само през няколко мунути, за да се избере нещо друго. В случая допускам, че и няма масово излизане на играчи, за да се счита вотът за злоупотреба. Тук начинът за процедиране на недоволни играчи е автодемото, което записва сървърът да се копира (трябва просто да излезеш от сървъра), да се прикачи в хостинг сайт и да се качи в темата - "Оплаквания от админи...." попълнено според бланката. Тук вече стафовете и ние главните админи го гледаме и преценяваме дали съответният редови админ е за мъмрене и наказание. Но без доказателство - демо, с което да си вържете гащите и да е документирано нарушението му, админите са невинни до доказване на противното. Учили сте в училище/ университета - "Основи на правото" и сте запознати с презумпцията за невинност. Всякакви драсканици, съчинения и преразкази във форума неподкрепени с доказателство са просто писани напразно

Надявам се да съм ти отговорил напълно изчерпателено в обясненията си, като главен админ
Най-отгоре
{SENDPM=10615}
ATAKA
вт яну 14 2020, 01:01
Retired
Регистриран потребител #10615
Регистриран: нд сеп 20 2009, 08:03
съобщения: 607
Бих допълнил към последния ти пост - понеже нямам възможност да огрявам често и редовно във всичките 17 сървъра на веригата ни, като вляза в Масива се случва да ми пишат играчи - "Атака, пусни еди си кой мап" и тъй като съм либерален човек по принцип - в края на мапа, преди автоматичния вот им пускам вот за този искан мап.
Вече дали ще се избере - си е техен избор на гласуване. Ако се избере, ние главните админи и стафовете не избираме ведната - "Да" за смяна на мапа. Ние изчакваме да свърши рунда и ползваме командата за директна смяна. Даваме възможност да играчите да завършат спокойно врътката си (рунда). Редовите ни админи нямат тази възможност да изчакат. Те не дадат ли почти ведната "Да" само след няколко секунди се скрива възможността за смяна и тогава 10-15 човека те правят крив, див и щастлив, че не си сменил мапа, след като е положителен вота
Но както съм либерален и гледам да уважавам мненията и прищевките на клиентите ни, така и не цепя басма на самозабравили се играчи. Това последното със сигурност могат да ти го потвърдят, че е така. Не ги бавя и 2 секунди. Тук сме за да се забавляваме и да разпускаме след училище, университет, работа. Личните проблеми и избиването на комплекси, не ги толерирам изобщо!

Вече по начина на описания от теб вот, го считам за злоупотреба. Но нямаш приложено доказателство, за което да се хвана и да кажа - "да, ти си прав и админът ни е прекалил" и да си поприказвам с него. Но видяното от мен трябва да си заслужава, а не някой който е решил да се почеше, понеже му е крив деня и дай да окипазим някой админ, понеже не му антипатичен и качи някакво неоснователно демо.

Знаеш, че Сектора е единствената веригата без СМС админи! Такова нещо не е имало и няма да има тук докато може да съществуваме, като верига, която все пак играе игра на 20 години! Това ни отличава от останалите домошарки и други верижки, в които плащаш 10 лева и караш влака. Не, тук има строг и обективен подбор. Виж темата за кандидатури за админи и ако си редовен при нас ще знаеш кой е бил с права някога от тях и кои са били отхвърлени.
Админ права също не даваме - щото видиш ли Драган ми бил примерно съсед в блока или ми е аверче от съседното легло в детската градина. Не! Тук единствено може да бъдеш избран свободно от темата с кандидатури за админи или админ да препоръча играч, който няма провинения, редовен е, с чисто "игрално" минало и от там насетне е божа работа - дали ни трябват попълнения в екипа и дали колективът ни е склонен да го приеме. Тъй като решенията не се взимат еднолично, а колективно!

Така, че вече си запознат с това, което трябва да направиш
Желая ти успех и приятна игра при нас!
Най-отгоре
{SENDPM=10615}
svoboda ili smyrt
ср яну 15 2020, 02:47
Регистриран потребител #34116
Регистриран: пн дек 30 2019, 01:50
съобщения: 7
За да затворя темата,ще се опитам да бъда максимално ясен и конкретен.Както виждаш в темата която съм задал,никъде не пише за наказания към някого.Нямам за цел,някой да бъде наказван или каквото там правите при нарушение на някой админ.Нито знам как да направя демо,мемо,нито пък искам да вредя на някого.Последният път,когато ми е пукало за някакви наказания е било преди 20 години,когато бях в родната казарма,защото военния съд не си поплюваше,ама наистина.Във поста,също не съм написал никъде,дали админите да имат право да пускат вот,а дали да могат да пускат повече от един за 30 минути.Напълно съм съгласен с всичко казано от теб и не ти оспорвам нито думичка.Това,от което съм афектиран,е че влиза даден админ,сървъра е пълен,всички си играятдоволно,без никой да е дал ртв,и с влизането без да питаш дали някой иска друг мап,ти започваш да пускаш вот след вот.Пускаш вот за мапове,в които могат да играят 20 човека а ние сме 22-ма регнати и двама трябва да гледат,само защото на теб така ти харесва.При първия вот,5 дават да,при втория 7 и така продължаваш,докато не смениш мапа,защото на теб не ти се играе този.И тук не става въпрос за нови мапове,дали някой ги знае или не,защото за вот се пускат стари мапове като italy,estate,ruska и т.н.,а тези мапове всички ги знаят.А още повече ако на играчите не им се играе даден мап,те самите могат да го сменят.И когато най-учтиво помолиш да се спре с тези вотове и да ви остави да играете,ти се казва "Искам да бъдеш тих".Според теб,това злоупотреба ли е ? На какъв се прави този ? Всичко,за което ти говориш,го прави като админ това момче,мисля че беше drax. Когато някой му каже да пусне вот за даден мап,той го пуска веднъж,вижда че са ЗА,4,5 човека и спира,като с нищо не натоварва останалите.Така би трябвало да правят всички според мен.И при положение,че сте дали възможност на тези,които искат различни и нови мапове,да си ги играят в масива,защо трябва да бъдат налагани и в нормала,където си играем 10,15 ретро мапа ? На който му се играе нещо ново,знае къде да влезе.Този който влиза в нормала му се играе това.Да правя демо,да го пращам на някой,да доказвам нещо си.Доколкото знам тук не сме в съда.Както ти сам каза,тук е мястото където хората са избрали да разтоварват след работа,училище и т.н.,а не да се товарим с излишно напрежение.Но както и да е.От 1,2 дни,това вече не се прави,така че,да затворим темата тук.
И да,вече съм наясно с това,какво трябва да направя.
Най-отгоре
{SENDPM=34116}
goshko
ср яну 15 2020, 07:13
Регистриран потребител #14543
Регистриран: пт яну 15 2010, 08:43
съобщения: 81
И аз да напиша по тази тема - пълно анти съм това постоянно вотване на различни мапове, само защото е започнало дъст2 примерно. Има го за номиниране, защо да не се играе като са я избрали над 50% от хората. Точно че всички я знаят и стават в повечето случаи големи мелета и врътките свършват по-бързо вместо да се чака някой да научи къде се слага бомбата. И както казваш че има д2 сървър, по същия начин, на който му не му харесва като почне дъст2 в масив, може да отиде в Нормала докато се смени картата.
Наздраве

И да допълня: за всички, които пращат хора в д2, могат да влязат там да видят какви хора играят в този сървър - основно WARRIOR PLAYER и хора с хакове

[ Редактирано ср яну 15 2020, 07:13 ]
Най-отгоре
{SENDPM=14543}
Centurion
ср яну 15 2020, 07:56
Регистриран потребител #26837
Регистриран: пн май 05 2014, 05:05
съобщения: 55
Решението е просто тия няколко по-стари мапа да се включат в листата с възможни номинации от играчи и така наистина ще е каквото се реши на стандартния вот, а не едни да молят админите за вот, а другите да реват, че са си избрали друго.
Най-отгоре
{SENDPM=26837}
Yorinceto
ср яну 15 2020, 08:12
Регистриран потребител #33536
Регистриран: чт яну 03 2019, 06:54
съобщения: 3
Здравейте, нека и аз да се запиша. Играя от година в нормала. До скоро админи много много не влизаха. Играем нон стоп 10 карти на кръст. Е извинявам се ама писват. Някой влизат от време на време, за по час-два. На тези хора нормално да не са им омръзнали. Има обаче и хора, които играем повечко време и ние си искаме разнообразие. Щом тези мапове ги има в сървъра, значи можем спокойно да си ги играем. За времето в което съм в игра,а то не е никак малко, не видях някой админ да влезе и веднага да даде вот. Когато има админ се възползваме да играем нещо по-различно. Самите играчи молим за вот. Дават се понякога по 2-3 вота, вярно е. Но кога става това? Когато сме играли nuke2 и на вота изберете nuke( което се случи на скоро) нормално е и 5 вота да има. Само и само да не се играе същия мап. Да не се изнервят хората и да излязат. Едва ли има играч, който да му се играе отново, а и да има ще е 1. Дава се повече от един вот и когато 1вия лееееко сме го отървали и сме натиснали грешния избор, тогава пак молим админа да даде вот отново. Може и да е имало своеволия от страна на админите, но не съм присъствала на такова. Пускали се мапове за по 20 човека а имало 22 регнати. Хммм, ами то като няма админ да кикне 2та бота, пак си играем 20 човека. Така че не виждам нещо лошо в мап, който е за 20. Все пак каквото и да се прави, няма да има угодия за всички. Винаги ще има недоволни. Разберете че всеки иска да играе определен мап, ама няма как да играем 20 мапа наведнъж. И на мен не ми се играе dust2, но има ли го във вота и се избира. Еми какво да се прави, играя си го. Ще дойде следващия. Това си е моето виждане по темата.
Най-отгоре
{SENDPM=33536}
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System