Здравейте отново! Първо искам да се извиня, ако е проблем да направя 2-ра тема, въпреки че първата беше само за ъпдейти. Модът, бих казъл, е вече завършен или поне до голяма степен! Ето какво предлага той с няколко различни модификации от предишния Nightmare:
Zombie Classes:
Blink Zombie - Зомби, което може да се телепортира. След телепорта екранът ще е черен за 1-2 секунди.
Brute Mother - Зомби, което пълни кръвта на другите зомбита.
Boomer - Зомби, което може да "повръща" върху хората.
[link]
Leap Zombie - Познато зомби, което скача надалеч с CTRL и SPACE.
Swarm Zombie - Зомби, което може да убива направо. Модификацията тук е, че с лявата може да инфектира, а с дясната да прави damage, но той е намален.
Jump Zombie - Зомби, което може да скача нависоко.
Fast Zombie - Бързо зомби.
Invisible Zombie - Зомби, което като клекне става невидимо. Има и як idle звук, който е плач на жена.
Zombie Regeneration - Зомби, което може да се лекува само.
Всички зомбита са с характеристики, каквито бяха в Nightmare.
Магазин на зомбитата:
T-Virus Antidote - 100 ammo Zombie Madness - 70 ammo Infection Bomb - 150 ammo Buy HP!(1000) - 10 ammo Speed boost - 15 ammo Satanic Healing - 30 ammo
Магазин на оцеляващите:
Nightvision - 20 ammo Napalm Nade - 6 ammo Frost Nade - 6 ammo Flare - 6 ammo AWP - 8 ammo M249 - 10 ammo SG550 - 12 ammo G3SG1 - 12 ammo XM1014 - 60 ammo Kill Bomb - 120 ammo Speed Boost - 15 ammo Nemesis - 400 ammo Unlimited Clip - 50 ammo Anti-Infection Armor - 15 ammo Golden Deagle (3x damage) - 70 ammo Bazooka - 450 ammo Molotov Coctail - 30 ammo Force Shield - 75 ammo Golden AK 47 - 210 ammo Sawn-Off Shotgun - 200 ammo No Recoil - 40 ammo
Други промени: Лимитът на infection бомбите е 2, а на zombie madness - 3. Кръвта на Немесис е намалена на 40 000. Сървайвър админите получават базука. Сложена е командата /cam. Когато метнете оръжие, то вместо да лежи на земята, лети, свети и се върти.
Максималното амо е 999. Добавен е Happy Hour от 18 до 24 часа!
НЕ съм сложил vip плъгин, защото не знам плъгина, с който разполагат сървърите на веригата.
Неща могат да бъдат добавяни/премахвани/променяни.
Сега само чакаме главните да обърнат внимание на това и да видим какво ще стане!
ЕДИТ : Добавен е плъгин, който на всеки няколко секунди изкарва съобщение на HUD-a. Пример : B..brainssss..
ЕДИТ2 : Добавен е Dragon Cannon - 325 ammo. Добавен е Strip Bomb - 80 ammo. Променени са статсовете на някои от зомбитата и цените на някои предмети като са съобразени с максималния лимит на амото, тоест 999. Добавен е Shadow Axe(или "братче" на старият Skull Axe) - 850 ammo. То бие дооооста по-голям damage от нормалната ножка.
Този мод за норматив го направи, ЕВАЛА. Един Multijump за виповете и HP само липсват като бронята и хп-то да се купуват 4 пъти на рунд. Слотовете преди бяха 25 ако не ме лъже паметта. След слагането на вип плъгина, виповете бият 2хдмг в сравнение с нерегистрираните, както е било винаги до този момент. Лично мое мнение - банката на 1000 амо е перфектна предвид занижаването на цените, но за това ще е хубаво и другите играчи да дадът мнение дали 1000 или 2500. Още един път евала, че се захвана и за такъв кратък период от време сглоби мода!
Евалата и от мен. Мой съвет е да се пусне 1 ден цял да работи на сървър с маповете, които ще бъдат , за да се изредат всички и да се види, дали ще крашне. След това да се организира и да се съберат максимален брой хора в тестов сървър и да се види, как ще се държи сървъра след(голдени,молотови, базуки и тнк). Радвам се, че се захвана обаче мое мнение е ,че не е нужно да копирваш всичко. Нещата които се харесват - да. Но примерно немесис има над 100 скина за свободно сваляне и може да е различен през определен период. Нещата за вип са лесни, слагаш ги на флаг който има вип(до колкото помня bpz, на един от тях слагаш екстрите). Отново Евалата
Ако имаш време за ровене - разгледай старите теми в подфорум "Zombie". Все нещо полезно ще откриеш.
Вървиш много добре, успех
О не, никъв шанс.........................................................да го оставя само с молбата му.
Update!
Добавен е Dragon Cannon - 325 ammo. Добавен е Strip Bomb - 80 ammo. Променени са статсовете на някои от зомбитата и цените на някои предмети като са съобразени с максималния лимит на амото, тоест 999. Какво друго, какво друго... а, сетих се! Добавен е Shadow Axe(или "братче" на стария Skull Axe) - 850 ammo. Той бие дооооста по-голям damage от нормалната ножка. А ето и как изглежда той -
При желание от страна на играчите може да се замени със скин на чук, който пък изглежда ето така(и свети) -
Към всички, които ме попитаха кога ще бъде пуснат сървъра - Това не го знам. Всичко, което зависи от мен го направих. Останалото зависи от SleepWalker. Изпратил съм му всички файлове, свързани с мода. Продължавам да му изпращам нови или редактирани, когато открия нещо, което не е както трябва, както и предложенията ви. От нас вече се изисква да стискаме палци и да се надяваме всичко да тръгне както трябва!
ПС: Трябват ми хора, с които да тестваме разни неща като тези, които бяха добавени току-що. Да знаете обаче - с доста стар комп съм и би ви отнело дълго докато влезете.