Когато ти обяснявах как да го пуснеш и къде да влезеш ти ми говореше неща от рода, че не си админ и не можеш.. е сега вече разбра. Баннат си за чийт и отказ от WarGod, както пише в него - Generic Cheat Detection
Днес като се потърси Wargot на k0z | Soroz и DONSOTI в массива изведнъж някой от "играчите" започнаха да лефтят и изобщо не влизаха(а кибичат по цял ден в сървъра), а въпросния Soroz не успя да направи положителен статс няколко мапа след това. Цяла вечер се играеше спокойно и нямаше някакви "топ Играчи" да бият глави от нищото и прочие, явно въпреки,че wargot не ги засича като игра с хак има нещо което ползват като "добавка или скриптове" - Zeх Drax може да потвърди, всички "фрагаджии и прота" лефтнаха.
Липсва ми античийта, нямаше нереални глави, нереални излизания... моля админите по-често профилактично да търсят wargot да ли ще покаже нещо нз защото в днешно време за всяка програма има решение как да се заобиколи, но поне ще стряска тези които се опитват да играят с Чийт. (ЛЕдения и Бравовото с години уж бяха Чисти, чисти... и накрая изгоряха, а през това време са се подигравали с всички)
Впрочем чух изказване,че Wargot няма как да се засече чийт, ако играча не е през стийм, а днес като на Soroz му беше потърсен wargot той спомена,че няма Steam и лекичко се забави с даването на wargot. В същото това време той ползва стийм само,че го е скрил, а стийма му е онлайн > може да проверите играча да ли има или не, но въпроса е защо излъга два Админа?
Моля проверявайте ги по-често все някой ще поддаде, след като изгоряха онези двамата по-горе, съмнение към всеки "новобранец" трябва да има: Ето някой потенциални и ако има други ще ги добавям тук: Kralq is here, Kotenceto, 147, Donsoti, underground connection, k0z Soroz
И какво показва това господине? Че в папката на цс има файлове, а дали са активни в игра ? няма такъв механизъм за сега . Видео настройките се хващат на 100% само с amx_screen " Nick". Както се е вижда уаргода свети и за мерник на авп , при положение, че всички производители на gaming монитори предлагат автоматичен crosshair-mode. Според новите правила съм си изтърпял наказанието и съм се разбрал и с Кобри и със Слийпуалкера. Въпроса е приключен.