Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Дезърта ще ви го дава вече от 2ри рунд, а АВП-то чак от 6ти
Плъгина се преработва да имате избор за фамас и т.н.
3ти рунд играя с безплатната мк и от 4ти пак имам пари за авп няма смисъл.Най добре е да се премахнат и да получаваме само броня,кит и гранати,че да се оправи малко баланса с парите и да се размърдат фрагерите, иначе пак ще си бъдат с по 16к☺☺
Съгласен съм. Намерете баланс, така че хем да си струва да се закупи супервип, хем да не е твърде overpowered. Това е и във ваш интерес, понеже в момента 5 супервипа в отбор могат да захранят останалите 10 играчи с оръжия, понеже имат по $16000. Е, що да си вземат те супервип, като все някой ще дропне оръжие?
+ направете димката да е по гъста че много се вижда през нея като във фасткъп по интересно ще :=) ще има повече тактики с димката примерно обезвреждане и такива неща то като застана в димката и ме виждат ..
+ направете димката да е по гъста че много се вижда през нея като във фасткъп по интересно ще :=) ще има повече тактики с димката примерно обезвреждане и такива неща то като застана в димката и ме виждат ..
То така лесно се правил гъст смока Във фасткъп е такъв заради gameguard-а, а той струва пари нали знаеш
То така лесно се правил гъст смока Във фасткъп е такъв заради gameguard-а, а той струва пари нали знаеш
За дезърта не ми е проблем да го пуска но тея авта ще е най добре да ги махнат както махнахте автоматичния снайпер, във всеки класик сървар по 10 човека с авп седят зад ъглите и чакат им дойде човек на мерникав и бам и после се правят на играчи или пуснете автоматичния снайпер им покажа как мога и аз да чакам и да се правя на играч или махнете авто като автоматичния, както каза котката и други играчи един ръш неможе се направи като хората, плащеме супер випове или випове да седят 10 човека с авпто и да чакат за фрагове само махай те ги тези авта за да става играта като хората 😏
Аз мисля, че голяма част от играчите купуваме супервипа заради антифлаша. Направете го примерно 1000 кредита за антифлаш и вече оръжията 2/3/4к по-избор.