Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Администрация
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Оплаквания от админи / Поставени наказания от админи !
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
LEDENIQT CHOVEK KAZA DGD OL!!!
нд ное 21 2021, 06:36
Регистриран потребител #23178
Регистриран: чт дек 27 2012, 06:35
съобщения: 33
Ник: NoK
Причина за оплакването: неправомерни действия от админ
Доказателство: [натисни тук] ; [натисни тук] ; [натисни тук]

Пояснение: Първото неправомерно действие на NoK се състоя в това, че ми поиска wargod, който той недочака да му дам и ме бана с причина, че не съм дал wargod. Сканирането на компютъра ми отне около 5-6 минути, при което когато беше готов и да му пратя линк в играта, той вече ме беше банал. Неговото обяснение беше, че съм бил дочакал края на мапа, а реално той ми поиска wargod в края на мапа. Не е мой проблем и не следва аз да отговарям за скоростта, с която wargod програмата сканира. След като разбрах, че ме е банал качих wargoda във форума, където се вижда моят пост.

Второто неправомерно действие на NoK се изразява в това, че при прегледа от негова страна на wargoda, неговият отговор беше следният: "Е какво да те чакам при наличието на 15 секунди оставащи от мапа? Дай си демото да го видим. Иначе мерси за WarGod-a, ясно се вижда, че си бил с помагало... ОТНОВО - Report: Found OpenGL32 Cheat". Веднага след това банът ми беше променен на "Permanenten" с причина "Cheats". Тоест, NoK твърди пред всички във форума, че отново съм бил с хак (cheats). Аз никога не съм бил банван за използване на хак. Бил съм банван, за да си кача демото, след което банът ми е бил махан след преглед на демото. Имам един единствен бан в Massive сървър за определен период от време за това, че съм играл на 16 бита вместо на 32 бита. Това не е хак. Тоест, NoK прави внушения пред всички, че "отново" играя с хак, което не е вярно. Това за мен води до неприятни ситуации, при които други играчи ме наричат хакер и аз трябва да се обяснявам, че не съм такъв.

Третото неправомерно действие на NoK се състои в това, че той, в качеството си на админ, не може да разчита резултатите от wargoda. Резултатът от wargoda е тук - [натисни тук] . В частта "Report" резултатът е "Found Opengl32 cheat - unknown status". Подчертавам, че статусът е "Unknown". Този резултат го дава, защото копирам файла "opengl32.dll от папката на valveto и го пействам в папката на играта с цел да бъде подобрена производителността на видео картата в играта. Тези настройки са обяснени тук - [натисни тук] . Wargoda го разчита със статус "Unknown", защото не разчита копирания файл. Това не е използване на хак!!! Въпреки това NoK побърза да ме нарече хакер и да ме бане ПЕРМАНЕНТНО. Това всичко се случва въпреки, че играя със STEAM. SleepWalker ме помоли да изтрия копирания файл, за да може в резултата на Wargoda да не дава такъв статус, при което резултатът е тук - [натисни тук]

Четвъртото неправомерно действие на NoK се изразява в това, че въпреки неговото обещание да получа отговор на моята ситуация, вече почти 48 часа откакто ми е сложил бана нямам никакъв отговор от негова страна. Няма официално премахване на бана ми във форума, където съм качил демо и всичко. Банът ми беше премахнат от SleepWalker, а когато влезнах в сървъра отново трябваше да отговарям на въпроси на други играчи защо са ми махнали бана като съм бил с хак. С действията си NoK ме поставя в положение, при което въпреки че съм без бан съм считан за хакер от всички играчи.

Искане: Искам правата на NoK като админ да бъдат отнети. Считам, че има достатъчно доказателства за това, че той не е в състояние да изпълнява тази си функция, особено когато кара играчите да пускат wargod, а не може да разчита резултатите от него и банва хората. Считам, че такъв човек не трябва да бъде админ в сървъра.

П.П.: Моля, всеки играч, който е получавал неправомерно наказание от NoK да качи в отговор тук доказателство и обяснение за неговите неправомерни действия за по-голямо основание за отнемане на неговите права.

Към SleepWalker и kobri: Моля да обърнете сериозно внимание на казуса и конкретно на поведението на NoK, тъй като с действията си този човек започва да отказва множество хора, които си плащат в този сървър, да играят.

NoK : [натисни тук]

Ето аз мога да ти дам, колко време остава от мапа, колко вероятно може да ти отнеме за правене на WarGod и кога също съм та баннал. Ако помня добре - при оставащи 15 секунди.

Благодаря за предложението. Ще се разгледа от екипа и ще се вземе решение.

Отделно съм написал СКОРО, а не ДО 48 часа, ако можеш да четеш.


[ Редактирано нд ное 21 2021, 07:48 ]
Най-отгоре
{SENDPM=23178}
wow.bravo.na.tebe
нд ное 21 2021, 06:56
Регистриран потребител #29945
Регистриран: чт яну 07 2016, 11:55
съобщения: 24
Ник: wow.bravo.na.tebe
сървър: Всички класик
основание: "Cheating"
Админ: нок
Нок нарушава правилата с този бан. Дава ми основание:
Нарушена е точка * 1.8 от правилата за Classic сървърите.
* 1.8 Забранено е ползването на хакове, скриптове и всякакви други помощни средства, както и наличието на файлове на същите, включително 16 бита.
Ето последния уаргод скан от влизането ми във сървър масив когато е бана - [натисни тук]. Чист скан т.е няма нарушение на точка 1.8.
След бан следва точка: *1.20 При БАН от администратор в някой от 3-те класик сървъра - Dust2, Massive и Normal ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се предоставя автоматичният демо запис (auto-demo)!!!
Ето демото след бана: [натисни тук] - Линк за сваляне - Линк за сваляне
Тоест с този бан нарушаваш правилата на сектор.Имам чист уаргод имам и чисто демо. Ти имаш ли мое демо показващо че съм използвал хак? Ако нямаш значи спрете да нарушавате правилата.Даже без такова демо да докажеш че нарушавам правилата съм бан в трите сървъра. Някакво лично отношение явно има Нок- твърде много го мачкам в играта ли? Уж трябва админите да ни третират като равни, а тук виждам лично отношение.Аз какво съм виновен че въпросния "админ" е слаб на играта и не може да играе. Това значи ли че трябва да залоупотребява с правата си? Уж админите трябва да са пример и да следят дали се спазват правилата , а ги нарушават.
Ето пак поствам коментара с демото и чистия уаргод който Нок трие за 10 път днес вместо да се даде отговор защо с ЧИСТО ДЕМО И ЧИСТ УАРГОД съм перманентно бан от ТРИТЕ КЛАСИК СЪРВИРИ, а играчи който доказано чрез демо играли с хак са бан за по 2 дни макс. Явно въпросният е решил да откаже хора плащайки си от години да спрат да играят в сектор.
Най-отгоре
{SENDPM=29945}
LEDENIQT CHOVEK KAZA DGD OL!!!
нд ное 21 2021, 08:01
Регистриран потребител #23178
Регистриран: чт дек 27 2012, 06:35
съобщения: 33
В отговор на NoK:

Може би в такъв случай ще е добре да кажеш какъв е пиапазонът от време, през което играчът следва да даде wargod и това да се вкара като точка в правилата. Също така е редно да кажеш как се постъпва в случай, че wargoda не сканира в рамките на посоченото от теб време. Моля да посочиш и какво следва да бъде поведението на играчът, когато wargoda не сканира в рамките на посоченото от теб време, как той би се защитил, защото причината за забавеното сканиране може да бъде най-различна извън контрола на играча.

Понеже споменаваш "скоро", а не 48 часа, аз лично не разбирам и си нямам представа в твоята глава какво означава "скоро". По същата логика "скоро" може да означава и след 1 година. Не следва ли тогава да се вкара точка в правилата в какъв конкретен срок админът, който е сложил бан, следва да даде становище дали банът остава или не. В крайна сметка съм платил за всичките випове на сървъра и не смятам, че е правилно да чакам в срок "скоро" да разбера дали парите, които съм дал са били за нищо. Също така смятам, че както играчите трябва да спазват разписаните от вас правила, така и вие следва да спазвате поне някои елементарни неща, които съзнателно или не не присъстват като разписани правила.
Най-отгоре
{SENDPM=23178}
NoK
нд ное 21 2021, 08:20
Регистриран потребител #314
Регистриран: пн апр 20 2009, 09:11
съобщения: 723
Нещо друго не искаш ли да ти вкарам в правилата? Това, че си плащате не ви прави богопомазани. Аз също си заплащам слота, защитата, шапките и всичко останало. Ако искаш мога да ти върна бана и да чакаш още ТРИ дни? Ето ти ги РАЗПИСАНИТЕ правила : [натисни тук]
И точно така. Скоро е относително понятие, когато имам време - тогава, ако не някой друг колега ще го види! Нито съм на издръжка тук, нито ми плащаш ти нещо, че да претендираш, за каквото и да било.


[ Редактирано нд ное 21 2021, 08:21 ]
Най-отгоре
{SENDPM=314}
LEDENIQT CHOVEK KAZA DGD OL!!!
нд ное 21 2021, 08:27
Регистриран потребител #23178
Регистриран: чт дек 27 2012, 06:35
съобщения: 33
Аз започвам да си мисля, че светът, в който живееш не този, в който живеят останалата част от населението. Ти си ми направил бана ПЕРМАНЕНТЕН не за недаден/отказан wargod, а за "chaets". Поне като ми пращаш линк с нещо, конкретно което твърдиш, че го има там, се увери какво ми пращаш. Понеже аз не съм админ и не е моя работа, все пак мисля да ти пратя линк за местонахождението на правилата в сървъра, което е тук - [натисни тук]

А за нападателния ти тон въобще не смятам да коментирам. Само ще кажа, че за мен това е още едно основание за отнемането на правата ти. Хубаво е да знаеш, че когато не си прав смирено да приемеш това, а не да нападаш хората, така както аз си приех наказанието понеже съм играл на 16 бита. Повече нямам какво да кажа по въпроса.

NoK :

Сложих ти перманентен по инерция, както казах оставаха 15 секунди. В демото се вижда, че имаш 10 минути да си направиш уаргода. Ти го правиш след мапа

Следи thetime, timeleft

Демо:
[натисни тук]
Уаргод: [натисни тук]

Само не разбрах това, за какво ми го пращаш?
Беше баннат за това, че не предостави уаргод.
Понеже не си админ, нека ти предоставя местонахождението на темата за WarGod и какво се случва, когато не предоставиш такъв.

[натисни тук]

[ Редактирано нд ное 21 2021, 08:42 ]
Най-отгоре
{SENDPM=23178}
LEDENIQT CHOVEK KAZA DGD OL!!!
нд ное 21 2021, 08:49
Регистриран потребител #23178
Регистриран: чт дек 27 2012, 06:35
съобщения: 33
Мисля, че нещата станаха напълно ясни и всичко има проследими следи. Wargod ти дадох тук във форума, понеже ме бана в играта. Ти ми благодариш за това, че ти предоставям wargoda и ми искаш демото. Ако банът ми, както казваш ти е бил за недаден wargod и по погрешка си го променил на перманентен за "cheats", тогава защо не ми махна бана веднага след като ти дадох wargod? Нали в крайна сметка по твоите думи съм бил банат за недаден wargod, тогава защо не ми махна бана след като ти го дадох, а го промени на "permanenten".

NoK :

Така.. явно нямаш друга работа . По default ти сложих бан 0 - защото оставаха 15 секунди, както казах, а нямах време и демото щеше да се презапише, когато вляза наново в сървъра. След това по преценка на админите можем да го махнем по всяко едно време, както и видя, че стана. Нещо друго неясно?


[ Редактирано нд ное 21 2021, 08:56 ]
Най-отгоре
{SENDPM=23178}
LEDENIQT CHOVEK KAZA DGD OL!!!
нд ное 21 2021, 09:00
Регистриран потребител #23178
Регистриран: чт дек 27 2012, 06:35
съобщения: 33
Дали има нещо неясно или не времето ще покаже. Всички видяха по какъв начин изпълняваш админските си правомощия и какво отношение прояваш към играчите. Всеки може да си направи изводите за това. Благодаря ти за отношението и отговорите

NoK : И аз благодаря. Успешна седмица ти желая!

[ Редактирано нд ное 21 2021, 09:22 ]
Най-отгоре
{SENDPM=23178}
Renan Lodi
нд ное 21 2021, 09:39
Регистриран потребител #35636
Регистриран: ср апр 07 2021, 05:24
съобщения: 59
Трябваше да се направи отделна тема.
Ще говорим с факти
Админа NoK некомпетентен ,заяжда се и ползва wargoda като "бухалка"

1.Банна VIP Потребител перманент , за не даване на wargod , нарушение на правилата на сектора.Като вината е негова защото поиска wargoda около 2 мин преди края на мапа , а мн добре на сканинга пише кога е пуснат! в колко часа и секундите даже, ако някой е пуснал теста и мапа е свършил после в търсачката излиза теста .Ако не излезе такъв тест следват 5 дена бан . Но той предпочита да банва за кеф , и в момента лъже нагло ,че бил по погрешка дал перманент при положение ,че оплакването стои от 48 часа.Все едно сега го вижда.
2.Много недопустимо когато админ банва с причина "cheats" , това го пише защото няма никаква представа какви последствия може да има - некомпетентен.
3. Поиска ми wargod дадох му на 27.10.21 ,светна в червено ,даже два пъти да не стане грешка и ме банна за 720часа с причина cheats [натисни тук] , в неделя вечерта бана стана перманент
[натисни тук] с причина ясна и точна , но това беше последствие когато поисках фактура за кредитите защото имам такова право по закон както и да оспорвам не предоставената услуга извън сектора.Има си закон за електронната търговия може да се прочете. Ако тази година си купя кредити за 150лв нямам ли право да си ги осчетоводя като разходи във фирма?
4.След като се разбрах със собственика и главния админ , предоставих демо и премахнаха бана , съгласих се с условията и правилата на веригата и си изтърпях наказанието, направих необходимото за да ми бъде клиента чист. Онази вечер админа NoK ми поиска wargod ,сканирах веднага и съм дал линка , както и снимка в темата за поисканите уаргодове ,и отдолу излиза следното: "За Ренан [натисни тук]
По тънък лед ходиш.
Не ми поствай изрязани скрийншоти. Всичко се вижда
"

Защо ходя по тънък лед, само той си знае. Иска да се вижда историята ,че да ме сочат с пръст като хакер аз имам 350 часа играно в сървъра и те останалите играчи нямат представа сиг , нали:) При положение ,че темата сме я забравили и разрешили , той почва да рови което си е заяждане недопустимо за човек с права.

Една вечер банна един играч в ковида1 без причина и останалите се развикаха ,че този играч е чист и е редовен в масива не е хакер , при което NoK му махна бана , вероятно да не се стига до оплакване.Доктора от софиям.д може да потвърди това.

Тъй като сектора е фирма , а ние сме потребители които плащат няква малка такса за достъп , мн е важно причината за бан да бъде конкретизирана , wall hack , aim bot , gs script, sgs , biotesk, aim lock ,triggerbot, псуване и т.н даже трябва да се пише по кое правило точка е банът.

Този скан тест където излезе мерника е правен в друга верига, няма общо със сектора .

NoK : Ти изобщо нямаш думата тук. Може ли да си толкова нагъл? Оплакването ти, за какво е?

[натисни тук]

7. Предоставяте ни тук в тази тема линкът, който сте получили от програмата и админът, който Ви го е поискал ще го прегледа
Ти предоставяш СКРИЙНШОТ - [натисни тук] ,
а не ЛИНК, за да не се вижда това - [натисни тук]
Crosshair Scout


[ Редактирано пн ное 22 2021, 05:06 ]
Най-отгоре
{SENDPM=35636}
YNWA1892
пн ное 22 2021, 12:18
Регистриран потребител #36008
Регистриран: сб окт 16 2021, 06:34
съобщения: 7
0sR.n00b.uk написа ...

YNWA1892 написа ...

0sR.n00b.uk - админ с превишени права?

Здравейте,

Искам да се оплача от този човек, сменям вече 2ри ник само и само заради него.

Първата ни спречка бе заради майтап без псувня до друг играч некасаещ дори 0sR.n00b.uk. Той го прие като "провокация" и почна мен да провокира/ да му отговоря и след като го направих защото ме обиди- ме гагна, след това последва бан на стария ми ник.

Втората беше вчера и питах в чата в игра дали ще играме 5ци(пак нищо общо с този човек), той почна от сорта стига си ревал ; играй си тука ; и тем подобни глупости,които биха провокирали всеки един...СЛЕД ТОЧНО 2 МИНУТИ ТРЪГНА СЛЕД ОСТАНАЛИТЕ ЕНТУСИАСТИ И ИГРАХМЕ 5ЦИ ДО 3 СУТРИНТА - тук е въпроса дали изобщо и защо си помисли ,че е уместно да се гаври щом и той иска да играе 5ци с нас,а не ги организира като истински админ?


Мисълта ми е ,че той превишава правата си не прави нищо друго освен юркане на активните играчи (самият той се появява 2-3 пъти на месец и никога не съм го виждал да предприеме адекватни решения- следене за хак, качено демо или нещо друго което би трябвало да направи) ,мисли се за повече от човека до него,а иначе би било по-добре да не е така и да работи за сървърите/за нас/за Вас.

Играя в сектор сървърите от това лято,никога не съм пропускал да си купя вип от 5 евро(не че е нещо много важно но кутия цигари са ми 15 евро така че ми е много приятно да имам куп екстри за тези пари и толкова хубава атмосфера,която трябва да сменя ако не се предприеме нещо по въпроса.

Вече цял ден чакам да ми махне гаг-а ,за да мога да си ползвам екстрите но той го няма, никой от останалите админи не съдейства, играя вече 5ти час и си рефрешвам сайта дали е видял или някой друг би съдействал да се разреши това недоразумение ,но уви никой не е реагира.(След мейл-а ми до съппорта той влезна и ми махна гаг-а - моля вижте прикачения файл с надменното му държание и решете сами дали това е поведение на админ или човек който си мисли че може да прави всичко освен да админства.)

Винаги съм се опитвал да му отговоря и да разбере,че той не е нещо повече от останалите - осван да помага на тях ...но преди да се доизкажем той си ползва екстрите..бее голям резил tbh...

П.С. : Бил съм дълго време админ, ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ.





Приятелче, първо, за теза номер едно, мисля че въпросният играч ти даде отговор и все още виждам, че го обиждаш, та това ти е 2ро провинение и отново си гагнат заради него.
Теза номер 2, имаше наказание от 48 часа, за това, че обиждаш админ, при което влязохме да играем 5ци след като се разбрахме и ти се извини, евала за което, обещах, че ще ти махна гага при първа възможност, така и стана .
Ти реши, че ще се оплакваш при положение, че продължаваш по твоята Теза 1 да обиждаш играчите и при свалено наказание.
Това, че те дразня не мисля, че засяга когото и да било из форума и моля, когато имаш оплаквания, демо тнетайм и, ако съм сгрешил нещо ще се види и действаме.
До тогава лек ден и приятна игра.



Приятелче,

Вече за пореден път преписваш от тВоя "въпросен играч" (не го прави, хората са ти гласували доверие и не си админ само за да сменяш карти когато играеш 5ци) вместо да се напънеш и да отговориш от свое име със свои доказателства и тези.

Аз не влизам в игра да обиждам админи(а и не само админи), това може да се потвърди от сумати хора ,с които съм играл , Газето,Тоно,,Кисс,Годлайк,Алон и още др.(Моля някой от изброените и тези които съм изпуснал да кажат ако съм ги засегнал дори и без обида по някакъв начин?)Аз не съм човек,който обижда ако не се стигне до явна провокация!?Ако ще има съд трябва да е обективен -няма как ти да ме атакуваш,да си говориш както искаш пред всички и да очакваш от мен да си мълча!Ако съм ти се извинил съм го направил не защото съм сметнал ,че греша,а защото искам да играя там където ти обичайно липсваш.

Реших да кача пост защото вече 2ри път те хващам с провокация ЛИЧНА СРЕЩУ МЕН само и само да си избиеш комплексите наказвайки човек,който си прави кефа(да не забравяме факта,че ме направи за смях пред поне 10 човека,с които играя по цял ден и обеща да свалиш гаг-а ,а не го направи на момента,което аз бих направил ако съм на твое място, а чак след 24 часа.)

Снощи излезна и обясни за какво ме гагваш ОТНОВО със линк на тВоя въпросен играч за 24 часа, а то излезна,че си ме гагнал за 48 часа?wtf?!(а и тази сутрин ти писах да се коригираш, ти видя и не отговори,МЕРСИ ПРИЯТЕЛЧЕ)

Ти няма как да ме дразниш вече имам изцяло изградено мнение за теб,срещал съм много хора като теб.Обещавам пред всички ,че няма да спра да следя за твои грешки и за разлика от теб аз няма да копирам друг,а ще кача мои демота и скрийшотове.

Единствено съжалавям,че използва твоя човек за бухалка да ме провокира и да свърши мръсната работа вместо теб, уважавах го и ми харесваше да играя с него(Алексиев,извинявам ти се,че си изпуснах нервите на 2 пъти и те обидих,но не съжалявам за тях, спри да се жертваш за хора ,които уж познаваш само в сектора,не давай от характера си - т'ва е само една игра).

П.С.: Благодаря на НоК ,че ми изтри първото оплакване без причина, мерси и на Кобри и целия му екип за бездействието от поне 3 дена и че влизаха,оглеждаха и излизаха при положение ,че ги помолих учтиво с имейли/чатове и във форума, ако можех дори с телефон!




Най-отгоре
{SENDPM=36008}
0sR.n00b.uk
пн ное 22 2021, 01:54
Регистриран потребител #35189
Регистриран: сб ное 07 2020, 11:46
съобщения: 5
YNWA1892 написа ...

0sR.n00b.uk написа ...

YNWA1892 написа ...

0sR.n00b.uk - админ с превишени права?

Здравейте,

Искам да се оплача от този човек, сменям вече 2ри ник само и само заради него.

Първата ни спречка бе заради майтап без псувня до друг играч некасаещ дори 0sR.n00b.uk. Той го прие като "провокация" и почна мен да провокира/ да му отговоря и след като го направих защото ме обиди- ме гагна, след това последва бан на стария ми ник.

Втората беше вчера и питах в чата в игра дали ще играме 5ци(пак нищо общо с този човек), той почна от сорта стига си ревал ; играй си тука ; и тем подобни глупости,които биха провокирали всеки един...СЛЕД ТОЧНО 2 МИНУТИ ТРЪГНА СЛЕД ОСТАНАЛИТЕ ЕНТУСИАСТИ И ИГРАХМЕ 5ЦИ ДО 3 СУТРИНТА - тук е въпроса дали изобщо и защо си помисли ,че е уместно да се гаври щом и той иска да играе 5ци с нас,а не ги организира като истински админ?


Мисълта ми е ,че той превишава правата си не прави нищо друго освен юркане на активните играчи (самият той се появява 2-3 пъти на месец и никога не съм го виждал да предприеме адекватни решения- следене за хак, качено демо или нещо друго което би трябвало да направи) ,мисли се за повече от човека до него,а иначе би било по-добре да не е така и да работи за сървърите/за нас/за Вас.

Играя в сектор сървърите от това лято,никога не съм пропускал да си купя вип от 5 евро(не че е нещо много важно но кутия цигари са ми 15 евро така че ми е много приятно да имам куп екстри за тези пари и толкова хубава атмосфера,която трябва да сменя ако не се предприеме нещо по въпроса.

Вече цял ден чакам да ми махне гаг-а ,за да мога да си ползвам екстрите но той го няма, никой от останалите админи не съдейства, играя вече 5ти час и си рефрешвам сайта дали е видял или някой друг би съдействал да се разреши това недоразумение ,но уви никой не е реагира.(След мейл-а ми до съппорта той влезна и ми махна гаг-а - моля вижте прикачения файл с надменното му държание и решете сами дали това е поведение на админ или човек който си мисли че може да прави всичко освен да админства.)

Винаги съм се опитвал да му отговоря и да разбере,че той не е нещо повече от останалите - осван да помага на тях ...но преди да се доизкажем той си ползва екстрите..бее голям резил tbh...

П.С. : Бил съм дълго време админ, ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ.





Приятелче, първо, за теза номер едно, мисля че въпросният играч ти даде отговор и все още виждам, че го обиждаш, та това ти е 2ро провинение и отново си гагнат заради него.
Теза номер 2, имаше наказание от 48 часа, за това, че обиждаш админ, при което влязохме да играем 5ци след като се разбрахме и ти се извини, евала за което, обещах, че ще ти махна гага при първа възможност, така и стана .
Ти реши, че ще се оплакваш при положение, че продължаваш по твоята Теза 1 да обиждаш играчите и при свалено наказание.
Това, че те дразня не мисля, че засяга когото и да било из форума и моля, когато имаш оплаквания, демо тнетайм и, ако съм сгрешил нещо ще се види и действаме.
До тогава лек ден и приятна игра.



Приятелче,

Вече за пореден път преписваш от тВоя "въпросен играч" (не го прави, хората са ти гласували доверие и не си админ само за да сменяш карти когато играеш 5ци) вместо да се напънеш и да отговориш от свое име със свои доказателства и тези.

Аз не влизам в игра да обиждам админи(а и не само админи), това може да се потвърди от сумати хора ,с които съм играл , Газето,Тоно,,Кисс,Годлайк,Алон и още др.(Моля някой от изброените и тези които съм изпуснал да кажат ако съм ги засегнал дори и без обида по някакъв начин?)Аз не съм човек,който обижда ако не се стигне до явна провокация!?Ако ще има съд трябва да е обективен -няма как ти да ме атакуваш,да си говориш както искаш пред всички и да очакваш от мен да си мълча!Ако съм ти се извинил съм го направил не защото съм сметнал ,че греша,а защото искам да играя там където ти обичайно липсваш.

Реших да кача пост защото вече 2ри път те хващам с провокация ЛИЧНА СРЕЩУ МЕН само и само да си избиеш комплексите наказвайки човек,който си прави кефа(да не забравяме факта,че ме направи за смях пред поне 10 човека,с които играя по цял ден и обеща да свалиш гаг-а ,а не го направи на момента,което аз бих направил ако съм на твое място, а чак след 24 часа.)

Снощи излезна и обясни за какво ме гагваш ОТНОВО със линк на тВоя въпросен играч за 24 часа, а то излезна,че си ме гагнал за 48 часа?wtf?!(а и тази сутрин ти писах да се коригираш, ти видя и не отговори,МЕРСИ ПРИЯТЕЛЧЕ)

Ти няма как да ме дразниш вече имам изцяло изградено мнение за теб,срещал съм много хора като теб.Обещавам пред всички ,че няма да спра да следя за твои грешки и за разлика от теб аз няма да копирам друг,а ще кача мои демота и скрийшотове.

Единствено съжалавям,че използва твоя човек за бухалка да ме провокира и да свърши мръсната работа вместо теб, уважавах го и ми харесваше да играя с него(Алексиев,извинявам ти се,че си изпуснах нервите на 2 пъти и те обидих,но не съжалявам за тях, спри да се жертваш за хора ,които уж познаваш само в сектора,не давай от характера си - т'ва е само една игра).

П.С.: Благодаря на НоК ,че ми изтри първото оплакване без причина, мерси и на Кобри и целия му екип за бездействието от поне 3 дена и че влизаха,оглеждаха и излизаха при положение ,че ги помолих учтиво с имейли/чатове и във форума, ако можех дори с телефон!

Влизаш в темата за нарушители и се слушаш какви ги говориш, ако имаш претенции, пиши там с отговор и факти- демо.
Иначе следи ме ядове нямаш.
А на съчиненията отговор едва ли ще получиш.




Най-отгоре
{SENDPM=35189}
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System