Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Администрация
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Оплаквания от админи / Поставени наказания от админи !
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
young homie
вт дек 28 2021, 10:51
Регистриран потребител #36206
Регистриран: нд дек 26 2021, 05:56
съобщения: 3
Привет,

Баннат съм от админ Тони Монтана без основание. Разбирам, че трябва да има контрол, но нито съм играл някога с хак, нито си позволявам да обиждам останалите. "Тони", наистина нямам за цел да ти развалям настроението, но ако някой играе по-умело от теб, то това не е причина да го баннеш. Играя през стийм и дори си платих за вип права, за да не изачквам при пълен сървър, точно защото админите в сектор сървърите ми се струват адекватни. Тони Монтана не става и според мен трябва да му бъдат отнети правата.

Поне някаква част от хората в този сървър сме там, за да се забавляваме след работа. Подобни своеволия не би трябвало да се толерират и очаквам да се отнесете подобаващо като премахнете бана ми. А правата на Тони да бъдат отнети.

Поздрави,
young homie

Линк към демото

Най-отгоре
{SENDPM=36206}
ToHHu MoHHTaHHa
ср дек 29 2021, 05:50
Регистриран потребител #26344
Регистриран: вт фев 11 2014, 09:00
съобщения: 30
има една тема за WG там ще прочетеш,а с това ,че си "платил" не означава,че си по-по-най. Всички сме така.

[ Редактирано ср дек 29 2021, 05:52 ]
Най-отгоре
{SENDPM=26344}
young homie
ср дек 29 2021, 06:57
Регистриран потребител #36206
Регистриран: нд дек 26 2021, 05:56
съобщения: 3
Ако си ме питал за WG - ок. Не твърдя, че да си платя ми дава привилегии, различни от резервирано място - само това ми трябва. Коректното отношение от админи би трябвало да присъства за всички - платили или не.
Реално ме банваш под претекст, че си имал съмнения към мен и си ме питал за WG. Това ли твърдиш? По време на играта не съм видял да се обръщаш към мен. Посто ме банваш, защото нещото егото е пострадало:)
Най-отгоре
{SENDPM=36206}
SleepWalker
чт дек 30 2021, 03:51
Head Admin

Регистриран потребител #10270
Регистриран: чт сеп 17 2009, 04:11
съобщения: 572

young homie написа ...
Ако си ме питал за WG - ок. Не твърдя, че да си платя ми дава привилегии, различни от резервирано място - само това ми трябва. Коректното отношение от админи би трябвало да присъства за всички - платили или не. Реално ме банваш под претекст, че си имал съмнения към мен и си ме питал за WG. Това ли твърдиш? По време на играта не съм видял да се обръщаш към мен. Посто ме банваш, защото нещото егото е пострадало:)


Здравей, прегледах демото ти и на него видях, че админът в рамките на 2 минути ти пише 3 пъти, за да му дадеш WarGod. Според нашите правила за игра, недаването на уаргод се наказва с бан.
Най-отгоре
{SENDPM=10270}
young homie
чт дек 30 2021, 06:23
Регистриран потребител #36206
Регистриран: нд дек 26 2021, 05:56
съобщения: 3
Привет, благодаря за отговора. Явно съм бил концентриран в играта и не съм обърнал внимание на чата. В такъв случай би било удачно админът да слапне конкретния човек, за да се обърне внимание. В класически сървър има моменти, в които човек е мъртъв и изчаква рунда да свърши. В respawn е много лесно чата да остане незабелязан. Винаги бих дал WG
Весело посрещане на новата година!
Най-отгоре
{SENDPM=36206}
kunfigure
вт яну 04 2022, 01:06
Регистриран потребител #33264
Регистриран: нд сеп 09 2018, 03:28
съобщения: 7
За много години дами и господа ,бъдете здрави !
Ник : kunfigure
Банн от NoK
Причина за бан - нямам смоук
Дата 30.12.2021г.

Заповядайте демото от въпросният бан [натисни тук]
Нок приятел , ако си ми писал или искал wargod или каквото и да е ,както си видял и на демото се вижда надявам се, минах спектър да сляза до магазина и няма и 4 минути бях баннат. Сори менко ,че не съм ти отговорил

NoK: Ето го демото, заради което си баннат - [натисни тук]

Няма нищо общо с това, което си постнал, просто тогава те видях в сървъра. След консултации с админския колектив банът остава. При следващо провинение ще е по-дълъг.

[ Редактирано вт яну 04 2022, 07:06 ]
Най-отгоре
{SENDPM=33264}
kunfigure
вт яну 04 2022, 07:57
Регистриран потребител #33264
Регистриран: нд сеп 09 2018, 03:28
съобщения: 7
При днескашният ми опит да вляза в Масива се оказва ,че съм баннат за 480 часа (20дни)
- причина пише 16 бита?!
Драги Уважаеми админи ,управници и собственици ,моля да бъде преразгледано взетото решението от NoK ,защото има жестоко объркване ! Още преди 2-3 месеца в сървъра се започна да се говори ,че съм бил битовия (16 битовия) дори майтап стана .Още първият път когато са се оплакали от мен ,бях проверен от Logitech_ .След случилото се отново се нагледах на ругатни и обиди в моя насока (не съм си правил трудът да ги снимам и качвам ,то Господ ти знае работата). Най-вървежният израз беше сигурно и си е останал той "Ти си човек на Кобри ,той те пази !?!" Никога не съм казвал ,че играя на 16 бита ! Винаги съм играел на 32 ако можете да проверите , заповядайте. Още след първия банн ,писах съобщение до Кобри , да така е. Не отричам ! Дори той беше чул за 16-те бита и ми обясни изрично ,че това е забранено и се получава бан! Дори да не съм видял правилата , след казаното от него ако аз съм нарушил правилата баннете ме за по-дълъг период от време.Моля! Това което ме засегна най-много от всичко случило се за последните месеци е лицемерието! Не това ,че не ми вярвате ,не че ме псувате (това идва и си заминава) но драги ,това излъчване е грозно.Спрете се ,бъдете добри
всички влизаме с една цел "Забавление" или да разпуснем парата понякога ! Никой не го интересува на отсрещния личните проблеми ,задържайте емоциите си хора.Това ,че примерно на Ванката му било криво и цял ден всичко е с главата на долу (в някой случай цял живот) не означава ,че можете да си пишете простотии и да се смятате нещо повече от другия ! Някой ,ще ме разберат а други не. Просто когато Вие не сте компетентен ,не се опитвайте да налагате вашето вето. Няма да конкретизирам имена и случки те си го знаят.
Каквото и решение да вземете и какво ще се случва с мен(хакер или не) от днеска за мен няма никакво значение. Това което за мен има значение и това на което държа е да има ПРАВДА. Истината няма скриване , винаги излиза рано или късно. Аз съм ЧОВЕК !
Желая Ви хубава вечер на тези които си направиха трудът да прочетат по-горе написаното.Но на тези които не само го прочетоха!!!

+

NoK сега видях отговора ти на съобщението ми. Дали е първото демо което дадох ,дали второто или сега това то е от без значение.На всичките демота е едно и също! Не искам да ви обидя "админският колектив" с това което ще кажа - Аз съм повече от убеден и спокоен в това което казвам.Играя на 32 бита а Вие да ми казвате на 16 бита играеш .... Не хуманно!.Пуснах демото отново викам си ,чакай нещо да не е станало аджи ба наистина смоук да няма ,но не ! Не знам какво виждате вие и как взехте това решение. На черното бяло вика ли се ? Нека някой друг свали демото,хмм даже всички го свалете Обидно е ,грозно е дори! Възмутен съм от случващото се ,че някой които може да стреля (дори през смоук) и разбира какво прави същевременно се наказва не праволинейно.
Жалко е наистина ,че се оставяме да бъдем завладени от нещо което няма как да ни притежава. Отново Ви желая здраве най-вече да се чувствате живи и успешни

NoK: Научи се да си обединяваш постовете, за да не спамиш темата. Както казах от това демо, което съм прикачил, не от твое, не от последната ти игра, не и от предпоследната ти се е взело това решение от админския колектив.

Да попитам колектива , направил съм нарушение?!?! Къде е това нарушение ,къде пише,че не може да стреляш през смоук? До колкото знам мога да стрелям където си поискам плюс няма забранена стрелба през смоук?! И пише в правилата,че е забранено със 16 бита! Защо аз получавам бан като играя с 32 ????? Отново гледах демотата, когато стрелям през пълен смоук и не ги убивам няма съмнение а когато стрелям през смоук на изуст или съм видял някой и означава 16 битов?? Моля те направи си демо на тебе смоука да ти видя как е. Това е някаква подигравка ли , още не мога да повярвам.Мале мале представи си пусна 16 бита и ви свалям през смоук.... Гледах абсолютно всички демота включително това което ти качи тук и аз не виждам нищо не редно, няколко админа сте гледали демото и сте стигнали до това заключение ли е? Това заяждане спрямо хората които могат да играят и отново повтарям "виждат" през смоук нарушава всякакви права пичове. Вие виждате ,че свалям някой без да съм го видял и айдееее не е читав?! Това е детско държание бе хора , смятам Ви за зрели все още. Дали сега се случва на мене или утре на някой друг, трябва решение на проблема , защото сега както каза ,че е решено бана да остане. Ок остава ,няма дерт ще си затворя очите за 20 дни, но като свърши бана и вляза в сървъра и сваля 3ма през смоук докато съм на 32 бита ми е много ама много чудно какво ще стане 😎

[ Редактирано вт яну 04 2022, 11:41 ]
Най-отгоре
{SENDPM=33264}
Zanafi
пт яну 07 2022, 11:22
Регистриран потребител #35519
Регистриран: сб фев 20 2021, 09:48
съобщения: 12
Ник: zzzzzg
сървър: dust2
админ: NOK
Причина за оплакването - ban

демо: [натисни тук] - Линк за сваляне

WARGOD: [натисни тук]

имам само два въпроса:

на друг освен мен wargod имате ли намерение да искате защото когато помоля админ не получавам отговор и колко време ще отнеме махането на бана за да знам дали да рестартирам рутера.

нок надявам се че си искал и от другите уаргод след като ме банна или те не са важни?

NoK: Банът ти е поставен за отказ от уаргод. Ти не си администратор, за да определяш на кого трябва да се иска такъв и т.н. Когато админския колектив прегледа демото и реши, че си без помагало банът ще бъде премахнат!

Edit:

NoK: Банът ти е премахнат. Извинявам се за неудобството!


[ Редактирано нд яну 09 2022, 09:44 ]
Най-отгоре
{SENDPM=35519}
W211 EVO
вт яну 11 2022, 11:26
Регистриран потребител #35513
Регистриран: чт фев 18 2021, 05:18
съобщения: 5
Ник: Т-600
Причина за оплакването. : Kicked :"Bannat si na 11.01.2022 ot `ThugLife, ostavashto vreme: 718 chas(a). Prichina: aim.
Сървър: Respawn
Доказателство. [натисни тук]

Забележка: Бана е наложен от Т-600 и е продължен от ThugLife,

Премахнат!

Благодаря на ThugLife,за прегледа на демото ми и реалната и адекватна оценка и за отделеното време за решаване на проблема ,приятна игра на всички.


[ Редактирано ср яну 12 2022, 11:47 ]
Най-отгоре
{SENDPM=35513}
Vani
ср яну 12 2022, 03:42
Регистриран потребител #35427
Регистриран: пн яну 25 2021, 09:30
съобщения: 27
Zanafi написа ...

Ник: zzzzzg
сървър: dust2
админ: NOK
Причина за оплакването - ban

демо: [натисни тук] - Линк за сваляне

WARGOD: [натисни тук]

имам само два въпроса:

на друг освен мен wargod имате ли намерение да искате защото когато помоля админ не получавам отговор и колко време ще отнеме махането на бана за да знам дали да рестартирам рутера.

нок надявам се че си искал и от другите уаргод след като ме банна или те не са важни?

NoK: Банът ти е поставен за отказ от уаргод. Ти не си администратор, за да определяш на кого трябва да се иска такъв и т.н. Когато админския колектив прегледа демото и реши, че си без помагало банът ще бъде премахнат!

Edit:

NoK: Банът ти е премахнат. Извинявам се за неудобството!





Добър ден на всички.
1-во не знам дали изобщо е моя работа да се намесвам тук , въпреки това ще си позволя.
2-ро не знам какъв е този колективен съвет и защо на този човек банът е премахнат
3-то да 95% от играчите няма да забележат тука нищо странно и ще кажат ,че е чист
4-то направил се е на луд за Уар Гоод като повечето ,че е бил до магазина и не е дал на момента . Както в предния пост Занафи дава Уар Гоод след бана и както казва ,че е бил през СТеам и нямал да си рискува вековния Ник.Нее е баш през Стеам ама хайде тва е друга загадка.
5-то Тука пак се получават едни недоразумния та трябва да си играл само 1 от 5-6 месеца ЦС за да не ги усетиш. Абе Кунфи гледах ти демото само 1-вите 10 мин макс И имам Няколко въпроса ? Ти наистина ли смяташ останалите за тъпи и неуки или да >? Защо аз играя от 10 годишен ЦС и много други и до сега никога не се е стигало до Уар гоод , Бан , не даване на инфо към Админи или какъвто и да е било друуг проблем. Никога до сега на мен и на много хора тук в Масиве и в Класик е верно аз съм голем Бот пред теб , пък и много други.Но да се върбем на въпросите.
- Както се вижда 2 рата врътка взима -31 или -б3.2
после купуваш АВП аз не виждам разлика както вървиш с лекото 3-2 така вървиш и с АВП то , дори когато човек играе с Cl_bob 0 ili Cl_bobcycle 0 има много много лек откат при стрелбата при теб 0 ама Нула . Смоука не ,че повечето от нас не стрелят през смоук , при тебе разликата е ,че стрелнеш 3 от 3 - 1 убит , докато при повечето подобни демота за наложени банове 6от 6-7 изтрела пада 1 при тебе всеки пада като круша , за Флаша няма какво да се коментира докато мен ме държи минимум 6 секунди тебе те държи 1 ако изобще те хване . Тука не си спомням в коя секунда дори сам са се флашна и пред тебе падна и пак не те хвана . Нищп лично към тебе просто играй чисто . Защото масово те знаят тебе и още други в сървара ,че не сте и масово ви се искат Уарове и демота и т.н . Щото е малко нереално тВва което правиш . Верно ,че много ботове ама , повечето се влияят от смоук и флаш . Ти излизаш с АВП на 4-5 човека мъжката и почти нямаш пропуски . Всеки убит с Десерта ти е по от 1-вия макс 2тория куршум в началото на мапа .Има 1 извод или ти си Мега добрия в което до край се съмнявам или повечето са слепи да ти вярват. И много други такива миниатиури в който човек ако се загледа ще те хване ,че играта ти не е чиста. Тва не е Варъф да играеш Ъндеад да излизаш на 5 човека ида ги препарираш в главата като талпи да ги скосиш.
Айде със здраве и ще те хванат да знаеш
Най-отгоре
{SENDPM=35427}
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System