Гранатите да се закупуват в началото на рунда от всеки играч
Премахване на Damager
Не съм съгласен с нито едното - нека остане така
Нямате права да гласувате в тази анкета
гласувания: 126
Уважаеми играчи, след предложения от няколко играча в любимия ни масив сървър решихме да пуснем анкета относно промяна на СуперВИП менюто.Като идеята за промяна е следната: Гранатите да се закупуват в началото на рунда от всеки играч и да не бъдат включени в менюто.Бронежилетката и дефюз кита ще останат като бонус. Следващия въпрос от анкетата е относно така наречения DAMAGER който визуализира нанесения демидж върху противника.DAMAGERA работи и в смоук което доста помага на едните, но и отнема доста на другите.Гласуването е възможно само за регистрирани протребители.Имате възможност да гласувате с повече от един избор.Моля гласувайте.Екипа ни винаги е отворен за нови предложения, но поднесени по подходящия начин.Приятна игра на всички.
Бях останал с впечатление, че показването на щетите не работи. Поне при мен почти никога не работи. Независимо дали е хит през стена (по спецификация в този случай е коректно да не работи), през смоук или чист и явен хит на открито - изключително рядко има обратна връзка. И да, според /damager и /vipmenu функцията е активирана.
Как да гласувам положително за премахване на damager и негативно за премахване на бонус гранатите? Ако трябва да се мине някаква определена квота положителни гласове и реално недаденият глас се брои за негативен такъв, третата опция е ненужна или може да обърка сметките.
И от къде всъщност идва желанието и какви са аргументите да се премахнат бонус гранатите? Тези дни май прочетох коментар из темите, че големият проблем бил смоук-а. Събирали се били 31 Super VIP и се хвърляли много смоукове. Не знам дали това е реалната теза, но ако е - не е много сериозна. Особено като се има в предвид, че играчите в масива са поне една идея над ниското ниво. Премахването на бонуса, по абсолютно никакъв начин, няма да ги спре или дори затрудни да правят каквото до сега. Казано с две думи - безсмислени гимнастики.
Тази анкета е с чисто информативен характер, ако тръгнем да променяме нещо първо ще бъде пусната гласуване достъпно само за потребителите с активни абонаменти за да няма изкривяване на резултата от хора с множество регистрации
То добре, няма вече гранати и броня, но поне върнете фрийза на 5 секунди в този случай, защото има бая играчи на които ще им отнема горе долу същото време, или защото са бавни, или защото са отвикнали да си купуват, и така ще им се наруши играта за ръш например като са терористи
Тази анкета е с чисто информативен характер, ако тръгнем да променяме нещо първо ще бъде пусната гласуване достъпно само за потребителите с активни абонаменти за да няма изкривяване на резултата от хора с множество регистрации
"Информативно" решихте да го махнете без дори да има анкета, какъв е смисъл вече от супервипа..
Имам предложение да се сложи плъгина за взимане гранати от земята както са оръжията, но само 1 граната от човек на рунд, и всеки може да вземе общо една граната на рунд. Nade drops plugin
Бронята не е махана, беше изключено даването на гранатите временно за тест
Плъгина вече е преправен да дава по една бойна и само един флаш, ако искате втори флаш или димна ще трябва да се пазарува, като по този начин се надяваме да се спре с безразборното мятане навсякъде
Според мен или трябва да няма напълно или да си останат както бяха С една граната и един флаш по инерция като тръгнеш да r6-ваш и посредата на ръша се сещаш че нямаш втори флаш/смоук. Лично за хората като мен които ги ползват по предназначение толкова вече време без да купуваш гранати и сега всеки рунд тръгваш на бой без боеприпаси.
Има ли шанс като в respawn както се избира вида оръжие директно да ти зарежда това от предния рунд и с гранатите 4бр. да се направи, който иска да го натисне като опция просто.