Здравейте колеги, искам да Ви отправя едно предложение-запитване! Желаете ли да участвате в турнив 1в1 на aim_map? Мисля, че е добра идея да се организира един турнир 1в1, за да се разчупи еднотипното ежедневие в играта, като това ще се отрази добре както на играчите така и на веригата! Аз мога да осигуря сървъра, като ако има желание екипа на сектор може да организира турнира. Самото събитие може да запали и привлече играчи към веригата, както и да реши многократните спорове в стил "ти знаеш ли колко си слаб" от където идват и поне 50% от дразгите между играчите. За награди, ако има желание за участие от страна на играчите и за организиране от страна колектива на сектор може да бъдат пример: Първо място мишка, слушалки или клавиатура (може да се направи допитване до играчите) на стойност избрана от сектор. Второ и трето място съответно кредити/титли. Разбира се при интерес това решение си е изцяло ваше! Ще е много голям плюс за играчите, които искат да видят на какво ниво са спрямо останалите вместо да се псуват по сървърите, така и за веригата привличайки нови играчи и като цяло освежаване на обстановката във веригата.
Ще Ви помоля за улеснение на екипа на сектор да бъдете активни както в анкетата така и в коментарите, за да си имат на представа, ако имат желание да организират такова нещо дали има смисъл да се занимават!
Силно се надявам да имате интерес към това начинание и кой знае, ако е успешно може да се продължи с едно 5в5 турнирче
Добра идея. Играл съм на мн турнири и веднага ще се запиша .Даже ако пуснеш тема за записване 32ма човека ,ще се запишат за няколко дни. Но първо говори с главен админ.
Да, разбира се идеята е добра! Но, има едно "но"... Чисто организационно не е толкова просто да направиш турнир, трябват хора, сървъри, време и още куп неща. Все пак ако някой поеме инициатива и покаже ентусиазъм ще участвам и помогна с каквото мога, а до колкото наградата не е нужно да е нещо голямо и да коства средства, а нещо от рода на ВИП права за даден период от време. Успех,Поздрави !
Сървър имам стига да има желаещи да участват и да го организират им го давам веднага. За съжаление нямам времето да го организирам аз, но за номинал време мога да им нахвърлям няколко съвета относно провеждането на срещите. 🙂
надявам се да се получи,звучи интересно,нещо различно,и разбира се да се върнеме малко назад в годините,с 2 ръце съм 3А,сървър също има осигурен така че да се опита и да се направи.