Ее Велка, 5ците и масака нямат нищо общо.В масака са 16човека в отбор и никога не може да навиеш всички да ръшват и да играят по определен начин.Винаги ще има поне 4-5 които да играят за фрага, а не за победата на отбора.Иначе на нюк нали знаеш.. Както си мислиш, че добре почваш като ЦТ така отсреща те спукват от бой.Говоря за 5ци.
Велка ,имам друго предвид .ти говориш за петици и как t могат да вземат ct мап .Тази тема е ясна.Става въпрос за целенасочено фармене и тролване щот е лесно ,или теб били ти било интересно да фармиш 20 рунда хора който знаеш че няма как да вземат и два рунда, цял мап .Мисля че тяка ще ме разбереш.За 5те сигорно и два мапа преднина да ми дадеш ще има обращалка
Велка ,имам друго предвид .ти говориш за петици и как t могат да вземат ct мап .Тази тема е ясна.Става въпрос за целенасочено фармене и тролване щот е лесно ,или теб били ти било интересно да фармиш 20 рунда хора който знаеш че няма как да вземат и два рунда, цял мап .Мисля че тяка ще ме разбереш.За 5те и два мапа преднина да ми дадеш ще биеш.
Така е тъпо е да се стакват и да правят статс, но за съжаление е неизбежно на която и да е карта. Тук си прав, но това е до съвест и стил на играчите, като резултата показва що за хора са Повечето пъти, когато играя обаче момчетата се местят или питат някой да ги премести. Винаги има изключения, но това е 25 годишна игра и перфекционизъм от към играенето и влизането на патрона няма как да се постигне нека бъдем реалисти все пак. Момчетата в това отношение, че играта е бъгава и хората са траш няма как да помогнат
Kobri. Може ли да помолим да махнеш тея "спектатори" Ip Reg/Vip Reg [натисни тук] Понякога се получава някой да е Афк с часове и така баланса отива по-дяволите а има "newble" които искат да влязат.
Разбирам,че е с цел реклама, но поне единия от тея "спектатори" го махни.
Кобри , ае там с перфектното съвършенство и staff -а измислете нещо друго , освен шапки , наметала и гига випове ........ На някои карти сървъра резко отиваме да онанираме и остава 2/32 Имам забележка към някои мапове , които не са се играли и 2 пъти за 3 години - по - добре militia32 , office32 , vertigo и т.н И assault ако има 32 по - добре /Лично мнение /:))
Sergoo написа ... Като влезеш 1 път ше видиш , да не си ми жена да ти споделям.....
С такова отношение и такава "обратна връзка", ако изобщо може да се нарече така, няма как да се получат нещата. Няма как да влизаме едновременно във всички сървъри и да чакаме на коя карта конкретно ще се изпразни сървъра, а лично аз всеки път като вляза не е празен. Поради тази причина е създаден и този форум, за да може играчите да дават предложенията си относно сървърите и когато има някакъв проблем в някой сървър, то този проблем да бъде споделен тук и съответно да бъде разрешен, но за жалост от няколко години насам използвате форума само да мрънкате, а не пишете нещо съществено.