Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
Cunning Fox
нд фев 27 2022, 07:58
Регистриран потребител #35805
Регистриран: сб юли 03 2021, 04:26
съобщения: 17
Да не пиша в малкия чат ,че е много ,ще ви помогна малко ,колкото и каквото и да си мислите за мен ! Това че от мен пари няма да видите,то те ясно ,но ще бъда човек поне за тия момчета които исакт да играят тука .

1 Опраави възможно най-бързо античит програмата си ,защото е срамно да изивяваш претенций ,че сте най добрите в БГ , а да не си ! Хората плащат за нещо ,уж да играят без хакери ,а се оказва ,че това не е така ! Писал си сърварите като Инфо "Има защита от гледкане ..." или нещо подобмно .Смях .Но както и да е . Първо щом може да се влиза с най елементарния хак ,където можеш да намериш в нета ,може и да се влиза с Аим , и със спеед или с още какво ли не съм видял ,значи сте пълна трагедия от към защита ! 100 % доказано от банове !
2 След като си намерите НОВА АНТИЧИТ ЗАЩИТА ,да не се влиза поне с елементарни хакове ,направете следното сложете на тези, който се опитват да влизат с хак 1 час бан и той да се вижда от играчите ,че има такъв опит и всеки да знае ,че има такава защита и всеки да си прави сметката дали да каачва .Тези който биват банвани за 1 час няма да посмеят повече да правят опити ,ако са платили VIP то тогава вие решете дали да им го отнемете .
3 Престанете да искате WG той вече не е гаранция ,може за лапета ,но не и за стари хакери знаещи ,а и пък Руските нови хакове не ги лови всички .Искайте демота не бъдете мързеливи и седнете и гледайте и си вършете работата .
4Един от най сигурните начини е чрез снимки !!! Правиш му снимки 9 на брой ,НО не му казаваш като админа ви Sleep "Сега ще ти правя снимки ледващия рунд .Качи ги" Така не става !!! Правиш му снимките и му даваш точно 5 минути макс 10 минути да ги качи в сайта ,чрез Dox или каво си иска програма ! Нито има време да ги преработва нито каквото и да прави по тях ! Така ще видиш какво Реално той вижда на компютара си а не WG да му търси файлове от други игри

5 Най новото където се прави и то вече от него няма мърдане, е с програма да го гледаш в момента му на игра !!! Там няма бягане ! Като не иска, Бан ,щом е готов да му скинира някаква програма WG Компютъра ,значи ще даде и това да се види !

6 Най накряая сложете античит за antismoke 30% играят с такива програмки ,смяна на херцове ,16 бита и каво ли не още .Или го махнете тоя смоке или си качете тая елементарна защита ,а не да ме пита Sleep ,къде играя какво показвало при бан с анти смоке .Показва бан за 10 мин на много от тук където съм виждал да играят за анти смоке .А сложете най елементарнот Една бан листа да има ,да се вижда резила на всеки .

7 Хванат редовен играч с хак ,за който винаги има съмнения Parnament Ban .Може да изгубиш 20 редовни хакери на твойте админи приятели ,но за сметка на това ще имаш 100 редовни искащи да се забавляват играчи ,който не ги интересува ранка или топа ! Не може всеки да реве от явен хакер ловен по 3-4 пъти с хак и вие да му махате банна ,зашото видиш ли бил прияте по душа на ,аре да не казвам на кой .Ей за това хората избягаха най вече и скоро не ги чакай да ти дадаът пари .
А като стана дума за пари само вдигни цените и гледай какво ще последва .Това е игра това не е хляб запомни го .

Последно ,ако искате го направете това ,то е елементарно и носещо успех ,на мен ми е се тая ,аз тука няма да играя редовно ,но поне като искате нещо да продавате не лъжете хората ,че им давате най доброто ,мразя лошите реклами !
Безплатно е това . Другото си иска тръсеене и работа ,това го оставам на вас ,аз линкове от къде да свалите тия античитове няма ви дам ,не е моя работа


[ Редактирано нд фев 27 2022, 08:10 ]
Най-отгоре
{SENDPM=35805}
SleepWalker
нд фев 27 2022, 09:02
Head Admin

Регистриран потребител #10270
Регистриран: чт сеп 17 2009, 04:11
съобщения: 572
Само ще те помоля да не ми слагаш думи в устата, които не съм казвал. Никога не съм предупреждавал, че ще снимам следващия рунд, какъв е смисъла от това снимане, ако предупреждавам? Снимам и пиша да се качат. Не се излагайте
Най-отгоре
{SENDPM=10270}
Kobri
пн фев 28 2022, 12:00
SECTOR Founder

Регистриран потребител #45
Регистриран: ср фев 25 2009, 04:39
съобщения: 818
Лиско, и на админите и на играчите отдавна им е писнало от изявите на такива "специалисти по всичко" като твоя милост.

Разбира се че няма 100% защита, няма нищо съвършенно на този свят, но ползваме комбинация от каквото е най-добро за момента.

Плюеш по скана на уаргодс, елементарно се прескачал уж, но въпреки това дори разбирач като теб светна червено.

След това цяла седмица упорито се надлъгва с уаргодс админа, уж лесно се махали засичанията нали, ама нещо пак удари на камък и в крайна сметка ти зашихме бана.

Ако на някой изобщо му се чете, може да види оригиналната тема и да проследи какво се случи с теб, от - до: [натисни тук]

Вместо да си вземеш поука и да кротнеш, ти си се озлобил допълнително и сега пак се опитваш да ни занимаваш всички с нова порция кретенизми.

Никой не ти иска нито парите, нито присъствието тук ако ще е под такава форма, моля те спри да спамиш наляво надясно.
Най-отгоре
{SENDPM=45}
Unlimited Power | Indzhov
вт мар 08 2022, 09:01
Регистриран потребител #35874
Регистриран: чт авг 19 2021, 09:22
съобщения: 16
Извинявам се че пиша коментара си не искам и да те обидя Fox( не съм админ , но просто от любопитство прочетох темата , която си публикувал ) с две думи мога да кажа пълни глупости си писал младеж
Най-отгоре
{SENDPM=35874}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System