Добър ден, предполагам,че не всичко опира до командите,а до дадения играч, но все пак бихте ли ми казали и дали мнение кои са най-важните команди които трябва да се напишат в конзолата защото все се чудя какво "cfg" да тегля и т.н и т.н, благодаря ви много!
На мен лично с “rate 100000” играта ми върви доста по-изчистено. Също eдна от командите, която ползвам е “cl_bob 0” - спира амимацията на ръцете и оръжието докато си ходите, не е нищо особено, въпрос на избор. (Не сещам обаче дали и cl_bobup и останалите се правиха на 0 за да се задейства )
Най-важното внимавай какво цфг слагаш за да не светнеш с червен WG. Тези настройки който ти казват цс сам си ги определя(за рейтовете).Ако си доволен, правиш файла "само за четене"
Амфет, бе я кажи тва sv_maxupdaterate и sys_ticrate за какво са ти, тъй като това са сървърни команди, а не клиентски ex_interp 0.01 не е добра идея за сектора, тъй като той е настроен на по-ниски рейтове, за да се угажа на по-лагавите играчи вместо да е обратното. За съжаление трябва да играете с грешния в случай рейт за хора с над 20-30 пинг 0.1
Амфет, бе я кажи тва sv_maxupdaterate и sys_ticrate за какво са ти, тъй като това са сървърни команди, а не клиентски ex_interp 0.01 не е добра идея за сектора, тъй като той е настроен на по-ниски рейтове, за да се угажа на по-лагавите играчи вместо да е обратното. За съжаление трябва да играете с грешния в случай рейт за хора с над 20-30 пинг 0.1
Добре дори и да го сетнеш на 0 , автоматично се наглася на 0.009 спрямо updaterate 102 ——> 0.01