Добре дошли

Потребителско име:

Парола:

Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Администрация :: Помощ

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[УРОК] Как да премахнем досадните звуци от ЦС 1.6
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Автор Отговор
alone in the dark
ср авг 24 2022, 06:12
Staff
Регистриран потребител #32841
Регистриран: сб мар 10 2018, 08:40
съобщения: 79
Предоставям Ви едно кратко видео, в което обяснявам как може да си направите така, че да не чувате досадните звуци като multikill, headshot, ultrakill и т.н. - по време на игра.

А за тези от вас, които не им се занимава да си правят файл по файл - ще ви оставя линк с вече направени от мен празни файлове, които просто да замените във вашата папка <директория на играта>\cstrike\sound\misc

Файловете може да намерите: ТУК

Допълнение: Може да замените всички файлове, а може да замените и само тези, които Вие си решите от архива.

Допълнение2: Модовете в класик сървърите използват звуците от папка cstrike\sound\misc , но ако цъкате в Respawn/Deathmatch/Combos/ - там мода взема звуците или от cstrike\sound\qs или от cstrike\sound\QuakeSounds - така че ако разцъквате в тези сървъри - ще трябва да си направите/замените файлове и в тези директории

Добавка3: Някои полезни команди в играта, които биха Ви спестили излишно напрежение:

gl_fog 0 (когато е на 0 - тази команда изключва мъглата. Когато е на 1 - е включена)
cl_weather 0 (когато е на 0 - се изключват дъжд, гръмотевици и т.н. по картите. Например на de_aztec няма да виждате дъжда, няма да чувате гръмотевиците.
bind <копче> "stopsound" - С този лесен бинд на определено от вас копче - може в началото на всеки рунд да си спирате звуците, които се чуват. Например при мен е bind v "stopsound" - и на карти където има ambient sound - мога да го спирам с натискането на едно копче. Например de_cpl_mill - всеки рунд си спирам звука от вятъра. Или на de_ironblood - като съм CT си спирам звука на хеликоптера.

Специално за КЛАСИК сървърите - може да спрете звуците с чат команда /msounds

[ Редактирано вт авг 30 2022, 08:10 ]
Най-отгоре
{SENDPM=32841}

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF