Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
Здравейте приятели, решихме с pochti perfekten* и аз ( BRONIRAN MONAH ) да направим една анкета така да го кажем малко за фън с награда лично от наша страна в края. Темата ще е в срок от две седмици от пускането й.
Анкетата е следната: всеки от вас може да даде трима играчи, които според него в момента са най - добри в класиците или така да го кажем най - добре се справят или се открояват по някакъв начин за него.
Искам да добавя, че не може потребителя който дава гласове да гласува за себе си! Да забравим малко хейта помежду си и да раздадем гласовете, както подобава ))
Наградата в края на анкетата, която ще е лично от нас . Ще е тримата най - добри играчи с най - много събрани гласове ( според гласувалите ) ще получат 1во място Super V.I.P и 2ро и 3то място V.I.P за по месец . Не е нещо кой знае какво или нещо специално, но нека да има малко фън. Успех!!!
1.LEDENIQT CHOVEK KAZA DGD OL!!! 2.dwadwadwa 3.GoFfy Подредил съм ги така,защото първите двама винаги влизат да помагат когато противниковият отбор е слаб и пада доста,нищо лично към Голфа кефи ме и той,а и на леденият ще му пръсна бикините…🥃🍀