Здравейте. Поради непредвидени обстоятелства, а по - точно, че ме извикаха извънредно на работа утре, когато е турнира, няма да мога да взема участие. Извинявам се на организаторите на турнира, както и на играчите, но нищо не зависи от мен. Щеше да ми бъде приятно да се позабавляваме в малко по напрегната обстановка. Желая успех на всички участници и нека най - добрата двойка победи!
Двете команди се пишат в конзолата. Отборите, които трябва да играят, влизат в 1вото IP, а желаещите да наблюдават играта влизат в HLTV IP. Ако вашият ред за игра не е дошъл и влезнете в игралния сървър, то ще бъдете кикнати.
ВСЕКИ, КОЙТО ВЛЕЗЕ В ИГРАЛНИЯ СЪРВЪР, А НЕ СЕ Е ЗАПИСАЛ ЗА ТУРНИРА, ЩЕ ПОЛУЧИ БАН ОТ СЪРВЪРА!
Както казахме по-рано, имаше хора които се записаха, но не потвърдиха и отпадат. Същите тези които не са предупредили, след като бяха потърсени по няколко начина автоматично имат забрана за всякакви такива следващи събития.
В крайна сметка, схемата на турнира изглежда по този начин:
Ще уточня за всеки случай-
Първа среща в 13ч ще е между TOP G и Macka* vs ISPANECA и larj.
Срещата след тях е: BRONIRAH MONAH и sixaRa vs mnogo kato teb veche plakaha и Mashkof.
След това започва втори кръг по същия начин отгоре надолу провеждане на срещите.
Темата ще бъде обновявана след всеки мач, има линк за влизане, има линк и за HLTV който иска да гледа. Надявам се да няма неразбрали или закъсняли, да проведем 1 хубаво и приятно мероприятие за всички.