Под нивото ли ви е, да ми драснете два реда на лично, и да кажете, предупреден си за еди-какво си, а аз получавам обаждане от приятел и той ми го казва. Искам все пак да знам, за какво ме предупреждавате?
Тоя наглия дебелак даже на ударен се прави , на мен ако техното , ирона меда или които и да е ми даде ник да играя докато съм гагнат ,ще ни банете всички , а ти се правиш на луд . В другата тема съм качил всичко с доказателства , кое не ти е ясно ?
#17 "TUTE 2010" 1041 STEAM_1:0:1921964777 #29 "bongo mango kuimiura i ob6tata" 634 STEAM_1:0:1921964777 Ето ти пак , ако верно не си разбрал за кво става на въпрос
Моля да се вземе под внимание от админите първото мнение на квазимодо, който нарушава точка /1.4 / от правилата, а именно: Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни думи към потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка ще бъдат изпълнявани директно, без предупреждение
Думата дебелак е обидна. Справка wikipedia - [натисни тук] - Линк за сваляне
Тва ли единствено ти остана да кажеш , а че гагнат играч пише от твоя ник нищо а , то е ясно все пак сте се уговорили двамата ама немате акъл, за 3 минути ви хванах точно
TIL : След излизането през 1986 г. на филма „Преследвачът“ (Manhunter), базиран на първия роман от серията за Ханибал Лектър – Червения дракон, през 1991 г. по кината е пуснат филма „Мълчанието на агнетата“. Адептирания сценарий е дело на Тед Тали, а режисурата на Джонатан Деми. Филмът печели 5 от 7-те си номинации за Оскар и е считан за един от най-добрите филми на всички времена.
„Облачно с кюфтета“ (на английски: Cloudy with a Chance of Meatballs) е американски компютърно анимиран филм от 2009 г. Филмът излиза на 16 септември 2009 г.