хаха виж се само колко си "умен" ... много ясно,че хората ,които играят най-много като време ще рулират ти кво искаш да играеш по 30мин на ден и да си номер 1 ли ?
Как ми нападаш IQ след като си прочел едно мое изречение е под всякаква критика. Идеята до колкото разбрах беше да има промяна в системата, защото сегашната оценява само колко време си играл. Според мен админите можеха да измислят някакви врътки- примерно: ресва се статса на 2-3 месеца, който е завършил 1ви поличава или кредити или нещо около ник-а, което показва, че е спечелил 1во място, след което сичко почва отначало. Или може би ако вземеш човек с висок ранк получаваш много повече точки. Системата в Мания за точки не я знам, но ако губиш точки като умреш съм убеден, че ще доведе до масово каширане. Надявам се да са останали здравомислещи хора в сървара а не комплексари, които само гледат къде да си изкарят волския яд.
Прочел съм го,аз го казвам в такъв смисъл,че найстина като го сложат това,няма да може да ги изкараш от базата,поради простата причина, че незнаят да ръш-кат и ще умрат и заминаха им 25 от ценните им точици (много тъжно за тях), после трябва да убият 10 ламера да им даде по 1-2 точки за да си ги върнат ...
и ти си прав виолаторе,обаче горките повечето са толкова зле,че неможе от 10 човека отбор,да играят 5 максимум,а другите по 2 часа да си взимат оръжие и те първа да тръгват да научават мапа или да излизат от базата,а малцината който са ръшнали,или са взели играта или вече са мъртви Отборна игра има само в 1.5,тука никога няма да видиш отборна игра освен,ако не се съберат в 1 отбор (miri,pussirider,играчи от този сорт)