Може ли някой да ми каже как вчера имах 560 фрага с фамас , сега имам 480 , или с калашник имах 900 ся имам 700 ? А на другите фраговете им си седят !?!
Погледни си играта в последните 30 дни.По време на този период си направил определен брой фрагове само с тези оръжия.Тоест да кажем преди 1 месец на 13.10.2017 съм направил 200 фрага с ак,то вчера те са ми се намалили и така. С каквото мога помогнах
И като ще ми изчезват фраговете , къф е смисъла на тая класация ???????????????????? Значи може днес да играя цял ден , да не изляза , да направя 300 фрага с ак , и утре сутринта да ми вземе 400 , щото миналия месец не съм влязъл ...
Пич, базата ти е от последните 30 дни. Демек всеки един нов ден, ти премахва назад 31-вият ден игра. От теб зависи тия 30 дни по колко време ще играеш и колко фрага ще искаш да направиш. Те не ти "изчезват" тотално, а изчезват на база тази статистика, която ти е на база 30 дена.
А вече защо взимат тези 30 дена, а не от както е направена статистиката - трябва да се свържеш с разработчиците и да ги питаш - "аджеба, аз що се троша да стрелям по цял ден, пък накрая ми изчезват фраговете и нямам медал?"
Направо е махайте тази "уникална статистика" не сме на по 15 години да гледа ме кой колко кила има,само се пълни с ламери дето броят колко фрага са направили и да гледат КД.TOP15 си е достатачно а ако няма никаква статистика ще е най добре.