Добре дошли

Потребителско име:

Парола:


Запомни ме

[ ]

Свържи се с нас

Форуми

SECTOR.BG Counter-Strike Community - The Best CS 1.6 Servers in the World! :: Форуми :: Сървъри :: GunGame
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Нужда от някои промени в сървъра
Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Xfirb, pochti perfekten*, Keep Hope Alive
Автор Отговор
Iztok[4]Life
вт дек 05 2023, 07:38
Регистриран потребител #31265
Регистриран: пт окт 21 2016, 10:38
съобщения: 69
Здравейте!

През определено време се пускам в сървъра и често това е придружено и с купуване на VIP. Прави ми впечатление, че проблемът с изчезващата броня и каска продължава да го има (пуска те с тях, но когато се направи фраг (било то на бот или реален играч), те изчезват. Реално уж се плаща за едно, а накрая излиза съвсем друго. Това преди години отново го бях повдигал на въпрос и явно все още не е оправено...По този начин малко се обезмисля купуването на VIP за този сървър. Другото което може да се добави е тежестта на виповете при гласуване на следващия мап да е 5, както при класиците.

Друг дразнещ проблем, който забелязвам е при така наречения auto-balance. Когато се убие човек и го премести от другия отбор, не ти дава credit за kill-а и не презарежда патроните, което е доста досадно. Случвало ми се е на 1 врътка да убия 5 човека по този начин и това да коства победата накрая. Има ли начин да се настрои поне да отчита фрага или да презарежда оръжието? Също понякога този алгоритъм се бъгва и се случва 2 отбора 7 на 7 реални играча, в едини да има още 5 бота, а в другия да няма ботове и става 12 на 7 (но това поне доста по-рядко се случва)

И накрая - относно маповете - от доста години седят едни и същи, може ли поне да се върнат някои хубави от близкото минало, като например gg_fy_simpsons, mini mario, iceworld и bl_counterquake. В същото време има 2 playground-а, като по-големия е изключително досаден с постоянното каширане и чакалене.
Най-отгоре
{SENDPM=31265}
Kobri
ср дек 06 2023, 08:02
SECTOR Founder

Регистриран потребител #45
Регистриран: ср фев 25 2009, 04:39
съобщения: 820
Здравей,

За съжаление повечето от изброените неща са особености/несъвместимости на мода и няма настройки за тях, т.е. за да се променят, някой трябва доста сериозно да го редактира (да не кажа направо пренапише).

За маповете разбира се не е проблем да се направи освежаване, ако имаш някакви конкретни предложения можеш да ги споделиш тук, и след като бъдат изтествани ще се добавят.

Поздрави!
Най-отгоре
{SENDPM=45}
Iztok[4]Life
ср дек 06 2023, 06:49
Регистриран потребител #31265
Регистриран: пт окт 21 2016, 10:38
съобщения: 69
Здравей!

Както винаги, стане ли дума за gungame си винаги на линия

Разбрах за мода, така и така вече сме свикнали с тези проблеми, преживява се Поне може да обмислиш да дадеш на виповете гласа им да се отчита с тежест на 5

Колкото до маповете:

Предлагам за добавяне:
fy_iceworld
gg_fy_simpsons
gg_sys_mini_mario
bl_counterquake

Попринцип на тези мапове се е играло преди на gungame и би следвало да няма проблеми, само не знам с ботовете как ще е

Предлагам също за премахване 2:
Playground_X - твърде много чакалене става, което не е характерно за мода, отделно има няколко места на естакадите, с които се бъгват ботовете (не те "виждат" че си там и се фармят в базата). Отделно има Playground_3 също в Map pool-а, която е умалена версия и си е доста по-добре
fy_warzone - пак сравнително праволинейна, тоест доста чакалене и не става особено меле
Най-отгоре
{SENDPM=31265}
 

Иди:     Най-отгоре

Colour Key:
Главен Администратор, Администратор, Support, Екип, CS Админ, VIP, Miss Sector.BG, Потребител

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System