Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
От две годни и половина. За шест меца бях над средното ниво и то в сървър срещу alien, speed and wall +- aim хакове. Не е хвалба а факт, че в такъв сървър като влезеш чист ти се засилват реакциите, един съвет за да победите тези хакове трябва да играете с такива една две седмици за да видите как работи и ще установите, че не са съвършени, още има проблеми да противодействам на джадай хак, но все пак ако играете с такива помощни материали не го правете тук, защото бан, не играете за дълъг период от време, че ако сте малки деца бързо се зарибявате и забравяте, че е с научна цел. Чист съм от 2 години
2003 ли беше нямам спомен, почнах във оптилан като един слабичък ламер който пУцаше в Optilan #11 Italy2 и след като почти всеки мап не падах под 50-55 фрага.. си помислих че е време за нещо по-трудно, и реших да почна да играя в класик. От начало всички ме псуваха, обиждаха, но на мен не ми пукаше.. Играех, биех , играех, биех, смазвах, правех таратор с лютеница.. Запознах се със всичките геймъри в класиците, станахме уш гъстаци, нямаше псувни 3-то 5-то. и така минаха се цели 6-7 години и оптилан умря внезапно от ОСТРА ДИАРИЯ. и вече ги няма легендите от оптилан..
п.п Саламчо Колко пъти ме баннахте от сайта със Марио (Sleep) ей така за спорта.. Като се сещам чак тъпо ми става..