В тази тема ще се слагат забранените места по картите в Zombie сървъра! Забранява се и ходенето под маповете, които го позволяват. Например: zm_zombie-apocalypse!
хм нали не мислиш че тогава съм знаел за тея правила. Нямам нищо против да ме накажат, но имам против такива като тебе. Минали са едва няколко часа, а ти бързаш да ме разкараш, при положение че довчера и ти си висял по тея места. Ако имаш нещо против мен може да го споделиш на ЛС, ако не - здраве да е.
zm_Kabal_map_gam3rz мястото е достъпно за зомбитата и хората аз лично смятам че това място е не нужно zm_house_of_fantazy също така и това мяасто е достъпно остава само да забраните и тия места където и newbie не могат да се качват. Сървъра ден след ден отива на по зле.
zm_Kabal_map_gam3rz мястото е достъпно за зомбитата и хората аз лично смятам че това място е не нужно zm_house_of_fantazy също така и това мяасто е достъпно остава само да забраните и тия места където и newbie не могат да се качват. Сървъра ден след ден отива на по зле.
Да могат да се качват ама става на въпрос ,когато няма ВИПОВЕ не може да се качи обиновен и аз не съм съгласен за някои места ,но кво да се прави ? !
Искам да подчертая,че ако има пропуск от наша страна на някоя карта ,това не значи,че мястото няма да бъде добавено и можете да се катерите там всичките.Знам,че много ви бива в намирането на бъг или недостатък в даден мап. Целта на всички тези забранени места е играта да си остане интересна и да има интрига,а не 5 човека да се качат някъде ,където никои не може да ги стигне и да смазват цял рунд по-слабите играчи.
[натисни тук] [натисни тук] Искам да питам тези две места забранени ли са понеже обикновено зомби не може да се качи там, а мисля че ги нямаше в началото на темата.