като ви изпише тази странна грешка отивате в [натисни тук] логвате се
след което проверявате дали не ви е изтекла екстрата Защита на ника с парола а да има още от екстрата Резервиран слот ако защитата на ника с парола е все още валидна избирате смяна на парола
сменяте си паролата за игра която е препоръчително да е различна от тази за сайта
след което трябва да се изчака 30 мин. през това време намирате папката на играта влизате в папка cstrike и намирате файла config.cfg и го отваряте с Notepad
след което отивате най-отдолу на документа и намирате редовете който започват със setinfo ИЗТРИВАТЕ ГИ и запазвате документа
сега стартирайте Flex Anticheat Counter-Strike 1.6 Sector Edition и в полето Parola za igra си въведете новата парола
ако са минали 30 мин. от смяната на паролата влизате и цъкате ако не ше чакате
Ами оказа се, че просто ми е изтекла защитата на ника ... Все пак благодарение на темата проверих в билинга, иначе щях да се ровя по файловете . Браво !
Здравейте Тази сутрин си регистрирах ника, обаче при опит за влизане: Kicked :"Greshna parola za nika, komandata e setinfo _pw-home !
Пробвах да сменя паролата, чаках 30 мин, нищо не стана. Пробвах със забравена парола на имейл, но така и не получих съобщение. Трих config.cfg Пробвах да пиша името във Флекса и паролата. . .
С пач в23 съм и вече тотално се изчерпах ? ----------------------
Това го оправих, сега започна да ме изхвърля от играта. . .Стигнах дотам да преинсталирам Windows и пак ме изхвърля.А тази сутрин играх без проблем. . . След изхмърлянето няма никакво съобщение, просто ме изкарва от играта.
що не си регистрира ник ()$*%()*#$)(&*$&*#І*( сигурно нямаше да имаш проблем... хората са написали точно и ясно кво трябва да направите и да НЕ направите и после ревете че не можете да влезете... само вересий по тоя свят мани...