Прайте ме на луд, шото си чакам вече 30-те минути и продължава да ми казва, че ми е грешна паролата, че трябва да си резервирам слот и тем подобни.. направих всичко което сте описали тук и нищо не става.. !?!?!?
Прайте ме на луд, шото си чакам вече 30-те минути и продължава да ми казва, че ми е грешна паролата, че трябва да си резервирам слот и тем подобни.. направих всичко което сте описали тук и нищо не става.. !?!?!?
Изтрил ли си редовете започващи със setinfo от config файла ? Ако не си, направи го, в случай че не ти дава да правиш промени по config файла, от свойства му махни отметката read only както е показано на снимките, след това си напиши актуалната парола във флекса
Всичко ми е пределно ясно как става по този въпрос и съм го правил, но това си е прекално. Онзи ден си пуснах вип и веднага при влизането ми, започна с тоя проблем. Смених си паса, макар туко що да го бях създал и се оправи. Сега ни в клин, ни в ръкав влизам и ми вика пак Гешен пас... е какво е това? Всяка седмица ще си сменям паса ли, какво? ЦС преинсталнах и т.н. Все по бъгав става тоя чийт.
Помагайте,и на мен ми изписва,че командата е сетинфо... и не мога да влезна. Изтрих редовете с текста от конфиг файла,но пак не става. В сайта нямам и поле за отделна парола за CS-a и сайта,сигурно защото инструкциите са за стара версия на сайта.