Паролата за игра я променяш от тук bill.sector.bg Провери си дали имаш активен слот. Ако имаш смени си паролата и пробвай след 30м Ако пак не стане не знам какъв е проблема тогава
Пробвай каквото ти каза REICO,ако не стане дай uninstal на цс-а и го дръпни отново(тоя дето е sector edition).Недей да влизаш с него в други сървари и си готов.
Здравейте. Отговорите тук не помагат. Следвах всички стъпки, с последната версия съм, изтрил съм реда от cfg файла, смених паролата, изчаках и пак ми дава грешна парола. И не ми е изтекъл абонамента. Бихте ли проверили?
Изтрий всички редове, които започват със setinfo, промени паролата ЗА ИГРА чрез вип системата, като тя трябва да бъде различна от тази, с която влизаш в нея.
Изчакай смяна на картата и въведи паролата си през конзолата с командата:
Добре бе , на майка му фурката . Мое ли си платя некви пари за неква услуга и в замяна да ровя из теми""Greshna parola za nika, komandata e setinfo _pw-home !" (урок за много боси) Ми аз съм много бос бе , братоци . Ама явно съм и балък , освен че съм бос .Щото съм си плащал едно поне 70 абонабента от 2012та , а сега за първи път ми излиза тоя кур . Ся без флекс как се оправя тая простотия ??? Откъде - кво сменям , щото одъртях , ослепях и ми писна на уя , някой ако може с 2-3 думи да каже , ако не майната му ......