Поради зачестилите злоупотреби на no lifer феновете ни и компютърни нинджи се наложи да добавим/преправим някои команди.
а)AMX_DIENICK Използва се, за да накажете дразнителя като го убива веднагически. Можете да я прилагате само на играчи от вашия отбор.
Изискват се 3000 кредита: 1.Защита на ника в играта с парола 2.Резервиран слот 3.Имунитет
б)AMX_SWAP NICK
Използва се за смяна на отбора. За да се смените с дадения играч и двамата трябва да сте мъртви.
Изискват се 2000 кредита: 1.Защита на ника в играта с парола 2.Резервиран слот
в)AMX_GAG NICK Както някои знаят вече командата е за цял мап. Новото при нея е, че не само блокира чата, но и радио командите, което ще ограничи до максимум дебилчетата, които ви дразнят.
Изискват се 2000 кредита: 1.Защита на ника в играта с парола 2.Резервиран слот
*Прилагат се само върху NEWBIE потребители *Member потребителите имат имунитет срещу тези команди. *Екстрите са достъпни във всички сървъри.
CS.SECTOR.BG си запазва правото да преустанови достъпа на ВИП потребителите до дадените команди в съответния сървър в случай на злоупотреба!
Какви ли не глупости измисляте за да вземете парите на хората.. Вие сте някакви големи малоумници за мене.Правите команда amx_swap, при положение,че дадения противник може да не е съгласен за смяна.
Ако е V.I.P. amx_swap няма да има никакъв ефект върху него....А ако е newbie да си вземе V.I.P. като не е съгласен. Никои не те кара да си вземеш каквото и да било, като го смяташ за глупост.А случайно някои да те е попитал дали сме малоумници ? Не, така че недей писа излишни тъпотии и си оправи поведението !
Ако е V.I.P. amx_swap няма да има никакъв ефект върху него....А ако е newbie да си вземе V.I.P. като не е съгласен. Никои не те кара да си вземеш каквото и да било, като го смяташ за глупост.А случайно някои да те е попитал дали сме малоумници ? Не, така че недей писа излишни тъпотии и си оправи поведението !
Я малко ти се оправи? Никой не е длъжен да си взима В.И.П за да се предпази от някой, който иска да го убива нарочно, нали така? Давам ти пример, влизам си аз в сървъра и някой който не го кефя ме убива ей така за спорта или пък си сменя постоянно отбора с мен? И трябва да го търпя ли?
*Прилагат се само върху NEWBIE потребители *ВИП потребителите имат имунитет срещу тези команди. *Екстрите са достъпни във всички сървъри.
CS.SECTOR.BG си запазва правото да преустанови достъпа на ВИП потребителите до дадените команди в съответния сървър в случай на злоупотреба! Това прочетохте ли го?!
Можехме да сложим и amx_die да е за потребителите само със слот. Тези мерки се взеха поради зачестилите злоупотреби и нарушаването на правилата от страна на Teroristite. Естествено няма как да угодим на всеки един, но за сега това е начина.
Не знам за класиците, но за зомби сървъра amx_die е перфектно, преди винаги някое newbie блокираше по тунелите и колкото и да го гагваме оправия нямаше, сега вече няма проблеми . Само, че на потрбителите с имунитет не може да се дава амо, което до известна степен ме накара да се замисля дали да се абонирам . Ако можете да оправите проблема ще е идеално .
Можехме да сложим и amx_die да е за потребителите само със слот. Тези мерки се взеха поради зачестилите злоупотреби и нарушаването на правилата от страна на Teroristite. Естествено няма как да угодим на всеки един, но за сега това е начина.
Нали се сещаш че има гаменчета които плащат, само и само да се правят на богове по сървърите? Аз например преди си плащах само и единствено за слота, дори незнаех как се изполваше командата "amx_gag", пък сега със тея команди ще е ъпсурдно да изиграеш един мап без да бъдеш убит НАРОЧНО или ПРЕМЕСТЕН В ДРУГ ОТБОР!
Пак ще ти повторя : CS.SECTOR.BG си запазва правото да преустанови достъпа на ВИП потребителите до дадените команди в съответния сървър в случай на злоупотреба! Ако някой те убива несправедливо, може да се оплачеш в темата за нарушителите и да му бъде махната командата. А за преместването, той си е платил да играе и според мен има пълното право да си избере отбор в които ще му е приятно.И разбери, че ако си ВИП никоя от тези команди няма да ти повлияе по никакъв начин.
Е що да бъде махната командата като за това е платил ? Слайват се само ламерите които дразнят/обиждат и други неща които не са по правилата.. Не си мислете че 2-3 ламера като са се оплакали че ги гагват/слайват ей така и са прави... Не може просто ей така да го слайнат. Примерно играя в гхоста аз говоря по микрофона в играта и някав newbie ми вика "аре млъкни ве" и според теб какво да направя ? + това преди бяхте казали който не му изнася да си взима ВИП или аз бъркам нещо