Няма смисъл да се мъчиш старши ;] . На съвсем малко хора от екипа им пука за твоето и въобще всякакво друго мнение, за съжаление не са на доста висока позиция , затова и като гледам не ти отговарят те... дали не им позволяват или ... не знам . Но ти казвам файда за теб няма да има ! И да спреш да ги "храниш" , какво толкова ... нали си имат "малолетните" . Колкото до новите екстри ( да не вземат да решат че е спам ) : [натисни тук]
Ето къде бъркате повечето потребили, когато активирате код и се направите вип не си мислете, че правилата не важат и за вас! За всички са едни и същи, ако имаш оплакване към поставено наказание от админ има тема. Ако имаш и снимки те се качват в темата за нарушители. Придържай се към темата и ако мислиш да продължиш със спама поне ползвай бутона едит, за да не ти изчезват съобщенията.
Еми нека има и някой друга екстра за виповете в класиците .:) Преди си спомням че PlaceYourBets (Покера) беше пуснал една тема [натисни тук] А по между другото ся влизам да ви по пръскам касетките.
Прав си! Последната година се въведоха нови правила, екстри и ъпдейти като цяло, с която веригата стана много по-добре от преди. Има и наплив на доста нови играчи, което явно показва, че сектор е на прав път
Прав си! Последната година се въведоха нови правила, екстри и ъпдейти като цяло, с която веригата стана много по-добре от преди. Има и наплив на доста нови играчи, което явно показва, че сектор е на прав път
Ако го направите така,че само VIP потребителите да си купуват оръжие ЦЕНА НЯМА ДА ИМАТЕ Аз до сега за толкова години игра в тея сървъри не съм видял един баннат заради това че е злоупотребил с VIP правата си.Момчетата правеха теми,че са гагнати за нищо и отговора на админа винаги е бил "Вземи си VIP и няма да те гагва".Супер зле са станали тея сървъри,нищо общо с преди.
Съгласен съм с " to0 hard f0r me " И нека има и нова екстра за МЕМБЕР потребителите Например като сървъра е пълен и влезне ВИП да се кикват тези който нямат никва титла а не хора който са си платили... Става тъпо когато съм си платил и същото време никъде не мога да вляза и ме киква от ВИП-овете