Редактори:Kobri, Lucky, SleepWalker, perfektnoto savur6enstvo, Lummox, -ThugLife-, Could I Have This Kiss Forever, SleepWalker-, Xfirb, pochti perfekten*
ReSp3cT Не си запознат с нещата!Не коментираи неща който не са ти ясни!Най елементарното което си написал е че за псувни,убиди и прочие се слайва който и админ да попиташ всеки ще ти каже че се слага гаг!Казвам го за твое добро!
ReSp3cT Не си запознат с нещата!Не коментираи! неща който не са ти ясни!Най елементарното което си написал е че за псувни,убиди! и прочие се слайва който и админ да попиташ всеки ще ти каже че се слага гаг!Казвам го за твое добро!
Rage power: on ? КоментираЙОбиди , а като гледам вече не е забранено copy Admin Nick преди имаше бан сега вече позволено ли е близки никове до админските ?
За какъв ред говориш АЗ лично съм цъкал Opti-Lan , Man1a , Sector а в сектор дойдох с надежда ,че тука няма драма с админите но и тука е бил същата боза Админи винаги са зад приятелчетата си и ги пазят се едно им д*хат.
За това има vote с оценка на админите. Все пак никой не предоставя психотест при избор на админ, всичко е на късмет и ако улучиш на човек. Като кола втора ръка- взимаш и се молиш, ако не - друга. Това, че някой админ не е безпристрастен, говори само за неговата некомпетентност, за която всеки играч е свободен да сподели, изрази във форума - то това е целта на самият форум: да има дискусия, въпроси, мнения, отговори, решения.
А колкото до админите на планетата, който по твои думи са големи драматурзи, предложи как да отстраним субективизма в преценката им? И какво по-точно имаш предвид, че има драми и т.н. Бъди конкретен. Точни доводи, подрепени с факти и предложи решения. Дай градивна критика, а не само да си говорим празни приказки. Все едно казваш "гладен съм" и си седиш и чакаш някой да те напапка. Не стават така нещата, не мислиш ли?
Така е компасче ама специално админите дали си вършат работата или не има админи в сектор които просто не си знаят правата .... Blood и аз съм стар играч играя от 8 години цс .. И пак се интерсувам въпреки всичко ако на някой не му е ясно винаги съдействам ! Не виждам смисъл да пишем и да говорим по тази тема! .
Добре в крайна сметка в имунитета нали влиза да не те киква веднага като си афк и аз за това съм го зел основно не ми пука за amx_die. Писна ми някои админи след няма и 2 минути и веднага кик, да ок да съм афк 10-15 минути да ме кик ама не веднага, поне ако киквате го махнете от имунет и права екстрите...