Тези тема сме я дъвкали многократно. Истината е, че единственото работещо нещо е да се сложат десет-петнадесет мапа и RTV. Съгласен съм с Бъзкъра, това е класик и е срамота да няма класически карти като de_nuke, de_train, de_mirage, de_cbble, de_dust. Нека има избор, но и нека се запази класическият формат на сървъра, та ако има RTV всичко ще е по волята на играчите, т.е. ако не искат да играя de_train ще си сменят на de_dust2, примерно. Преди година-две беше точно по този начин и доста често беше 21/21, точно на гореизброените мапове. За по-извратените и разчупени карти има почва единствено в тройката. Другият вариант е да го направите DUST2only и да прекръстите цялата верига на DUST2.SECTOR.BG
А аз мисля, че най-добре ще е да се въртят едни и същи мапове като de_nuke, de_train, de_mirage, de_cbble, de_dust, de_tuscan, de_inferno de_dust2 макар, че може и без нея тъй като има dust2 only server но да няма RTV
Има ли смисъл от тия карти дето ги предложих тая вечер имаше толкова вот за карти никой не избраха а относно поста на легендарния картите са различни от които се играят в тази верига затова ги предлагам сметни щом махнаха de_nuke de_cpl_mill de_bruteforce_sector едва ли ще ги вкарат пак дето ги предлагаш ти
Виж сега мойто момче .. Картите който ти предложи се играят във друга верига която немога да спомена но уви ти я знаеш и лично ти прегладъх ид-тата и чат пат играеш там. Затова и предлагаш специаллно тези мапове..от които днешните играчи няма да знаят каде се намират. За класика му трябва един малко по-активен админ да се сложът класик маповете и може би "ртв-то" след което с удоволстие ще се играе мап след мап в разнобразие : )
ами да играя там има повече разнообразие аз съм съгласен и на тия класическите карти предложих ги от другата верига маповете може от сектора админите да харесат картите играчите ако незнаят къде се намират ще я разучат както и да е оставяме на админите да решът вече кой карти да сложат
Виж сега мойто момче .. Картите който ти предложи се играят във друга верига която немога да спомена но уви ти я знаеш и лично ти прегладъх ид-тата и чат пат играеш там. Затова и предлагаш специаллно тези мапове..от които днешните играчи няма да знаят каде се намират.
ами да играя там има повече разнообразие аз съм съгласен и на тия класическите карти предложих ги от другата верига маповете може от сектора админите да харесат картите играчите ако незнаят къде се намират ще я разучат както и да е оставяме на админите да решът вече кой карти да сложат
Виждали сме какво е разучаването на картите. Пусне ли се вот за нова карта или не се избира или ако се избере на третата минута, след като е пусната се започва да се помпи rtv, за да се махне. Това го правите ВИЕ - хората, които сте в сървъра, затова и няма нови карти в Normal.