Боли ме за няколкото лева. И без това няколко дни ми остават и изтичат. После обаче се пускат теми, че нямало пари, никой не плащал, трябвало да поскъпват ваучерите. Сега за кое да си купя пак ваучер? За лагавите сървъри с по 30+ човека или за дъст2 само?
И аз съм пред тази дилема, dust2only ще ни омръзне доста бързо, по-скоро ще стане така, че ще трябва да си закупим(e) глобалния резервиран слот, друг начин не виждам. ...btw и на мен не ми е за парите, но не трябваше ли да предупредите поне 10-15 дни преди да го спрете? И един въпрос 4000 кредита не са ли малко множко за глобалния слот?
Тоя глобален за какво е? За deatmach и gungame? Или за jump? Аз си искам класик. Като няма хора в класиците по 20 човека... просто си излизам и не играя.
Я се стегнете бе смешници! Сървъра беше по 24/7 празен. Аман от такива мрънкалци като вас. "Пуснете класик 2" и като го пуснат не влизате да играете там. Сети се че имаш слот за 2-ката едва, когато го спряха. Кобри винаги е възстановявал това, което сте изгубили и сега няма да е по различно.
Я се стегнете бе смешници! Сървъра беше по 24/7 празен. Аман от такива мрънкалци като вас. "Пуснете класик 2" и като го пуснат не влизате да играете там. Сети се че имаш слот за 2-ката едва, когато го спряха. Кобри винаги е възстановявал това, което сте изгубили и сега няма да е по различно.
Бате ходи си скачай на бъни хопа и не се мешай тука, където влизаш 1 път на високосна.. Относно oбидата, която ни хвърли, няма грам покритие, защото всеки божи ден аз и по-горния потребител сме играели до късните часове на ноща!!!!... ту е празен, ту понякога е по-пълен и от д2only, така че просто не знам кой в случая е смешния И ако прочетеш пак написаното от нас, ще проумееш, че просто задаваме въпроси а не мрънкаме !!!!