Здравейте , искам да отправя следното предложение , понеже има доста малко карти в Normal сървърa... до кобри )) които ги няма и ако имате желание можете да ги пуснете в сървъра de_mirage [натисни тук] de_dust4ever [натисни тук] de_cpl_strike [натисни тук]
dust2 only е един от първите сървъри,който преди беше най-посещаван и непрекъснато пълен. Премахнахте го и го превърнахте в normal /без да бъде съгласувано с регистрираните потребители в този сървър/,който преди обяд и след полунощ е празен. Присъствието на играчи в него е нещо моментно и отново ще се умъртви. Има massive сървър за да се играят de_mirage,de_dust4ever и de_cpl_strike,но няма защитен сървър,който е единствено с de_dust2. В момента картите са достатъчно,защото са типичните за такъв сървър,излишно е добавянето на други.
Какво да кажем регистрираните за нормал 6 месеца без нормал и трябваше да играем тапизма dust2 има интернационал отиваш и играеш ако има хакер викаш админ и проблема е решен
Не играя по десет часа на ден за да се занимавам с глупости. Ако за теб сървър без защита с непрекъснато присъствие на играч с помагало те удовлетворява,мен не ме. Просто мисля,че картите в normal са достатъчни и веригата има нужда от защитен de_dust2 сървър.
Дано се обърне внимание, предлагам да се вкара за постоянно в листата с възможни номинации в Нормал-а картата Санторини. Няколко пъти я играем и на 90% се харесва много!