p.s. Помня този момент,влезе и без никаква причина ни постави перманентно наказание,което впоследствие беше премахнато,защо ли? Липсваха доказателства,понеже обидите не съществуваха,особено от страна на skillen. Не се учудвам,че вече не си admin и никой не обърна внимание на кандидатурата ти. /смея се/
Никога не съм тръгнал да доказвам и да твърдя, че сте хакери. Но малкия Иначно с псувните ви докара и бановете. Достатъчно лични съобщения съм получил с псувни и обиди, и точно заради тях са били и бановете. Аз, админ че няма да стана е от ясно по-ясно.
Елементарно е да мислиш,че силата идва от мускулите,но е разбираемо. От 15 години не мога да играя на спокойствие counter-strike,понеже просто някои човеци не могат да приемат,че съм по-добър? Интересно ми е как винаги гледате/следите какво пиша аз,а не остатъка от сървъра и свързвате наказанията ми единствено с обиди,дори когато бях перманентно gag-нат,пак влизаха и ме bann-ваха за същото,странно. Пример е diamondes /никога не е бил наказван/,въпреки че му знам репертуара наизуст,както и на останалите тамагочита. Спирам да си изразявам мнението за да не ми оцветите достъпа до сайта в бяло.