Ако искате да разнообразите малко вашата игра и да се повеселите, може да използвате шапките в нашите сървъри. Активирайте ги от последното меню във VIP Системата. После трябва само да напишете "/hats" в чата.
Шапките са достъпни в: Classic Dust2 Classic Massive Classic Normal Deathmatch Gungame Aim Melee - тук има повече шапки Knife Arena - тук също
А ето и как изглеждат те:
Екипът на CS.SECTOR.BG Ви желае приятна игра в нашите сървъри
Не знам дали е възможно да се съчетаят различните пакети, защото тези огромните разбира се не ги искаме... но има някои по-компактни и сполучливи, доста по-изпипани от тези в момента.
От първия клип ми харесва златния,пандата, коледния например. От втория dart maul, vader (сега е доста тематично, скоро пускат новия филм), жокера. щита на капитан америка.
Има линкове под видеата за сваляне, но не знам технически как се инсталират и дали са съвместими с нашия сървър.
Ще използвам тази тема да споделя една идея, която се припокрива донякъде с шапките. Така и така си има шапки и поне аз така виждам дъст2онли като "фън" сървър - възможно ли е да се добави плъгин, който първите няколко секунди от рунда (2-3-5 с.) играчите минават един през друг - това го видях в чужд сървър и много ми допадна. Играчите които обичат бързо да настъпват врага без да се бутат със съотборниците си биха го оценили много!