Dragonclaw аз мисля, че новия мод е по-добър от стария тъй като стария мод беше много неравностоен спрямо виповете и обикновените хора, защото преди виповете цял рунд си биеха обикновените хора без те да могат да направят нищо по простата причина, че повечето от тях нямаха амо даже да си купят и зомби маднес, че да не говорим за някои от другите итеми които бяха безумно скъпи.
Здравейте не знам дали тук е правилното място да пиша за този проблем но ми писна направих 6500 аммо лефтнах за 1 мап и бях с 2500 дадоха ми 2000 и ето ви 4500 аммо лефтнах за мап отново и като влезнах бях с 1300 аммо паса никой не ми го знае
До края на деня или утре ще имате нова банка, която няма да бъгва и ще има автоматизиран V.I.P. бонус всеки месец, вместо да дебнете админ да ви слага.
От вчера в ZP е качена нова аммо банка. Засега от нея не се зарежда, само се запазва, за да ви се прехвърли каквото аммо имате там. Днес (10.12) в около 20 часа ще изключа старата бъгня и ще пусна новата банка с всичките и функции. Освен че запазването вече ще работи, всички випове автоматично ще получават по 1к аммо всеки месец, а всички новорегистрирани - 2к, вместо да трябва да дебнете админи.
P.S. За да си получите месечния бонус, ще трябва да влезете в сървъра поне един път. Тъй като банката е нова, всеки настоящ вип ще получи бонус като новорегистриран, т.е. 2к.
Не знам дали тук е мястото , но имам едно предложение. То е да се сложи револвер Smith&Wesson ,който да се купува с аммо. Примерно да бие по 400 DMG в тялото , а в главата 600-700 и да има 5-6 патрона и да си зарежда малко по бавно от Deagel-a.
Не знам дали тук е мястото , но имам едно предложение. То е да се сложи револвер Smith&Wesson ,който да се купува с аммо. Примерно да бие по 400 DMG в тялото , а в главата 600-700 и да има 5-6 патрона и да си зарежда малко по бавно от Deagel-a.